Újítás

Erre vártak az iPhone-rajongók: óriási bejelentést tett az Apple

KL

Létrehozva: 2024.07.24.

Ezt most mindenki ingyenesen kipróbálhatja.

Nemrégiben az Apple egy sor új funkciót mutatott be, amelyek az idén ősszel az iOS 18-as frissítés részeként az eszközökön is elérhetők lesznek.

iPhone, okostelefon, mobiltelefon, telefon, Pexels
Megjelent az iOS 18 béta verziója, már mindenki letöltheti Fotó: Pexels

Ez az új operációs rendszer több lehetőséget kínál a kezdőképernyő testreszabására, új üzenetküldési módokat, továbbfejlesztett Fotók alkalmazást és új Jelszó alkalmazást, amely tovább növeli a személyes biztonságot. Ez egy hatalmas újítás, és ha szeretnéd kipróbálni a hivatalos megjelenés előtt, akkor erre az Apple most lehetőséget kínál.

Aki nem tudná, az amerikai technológiai óriás minden júliusban kiadja a következő operációs rendszer béta verzióját. Így a szakemberek ellenőrizni tudják a hibákat és a problémákat, amelyeket a hivatalos bevezetés előtt kijavíthatnak - ez egyben lehetőséget ad a felhasználóknak is, hogy mindenki más előtt kipróbálhassák az iOS 18-at.

Hogyan szerezheted be még ma az iOS 18-at az iPhone-odra?

Ha most szeretnéd kipróbálni az új operációs rendszert, egyszerűen látogass el az Apple weboldalára, és kövesd az utasításokat a béta szoftverprogramra való regisztrációhoz. A folyamat nem tart sokáig, és hamarosan már te is tesztelheted az iPhone-odon már az összes, a múlt hónapban bejelentett új frissítést.

Fontos, hogy ez még nem a kész szoftver. Az Apple azért teszi korán elérhetővé az új operációs rendszerét, hogy az esetleges hibák vagy problémák tesztelni tudja. A techcég azt javasolja, hogy az előforduló hibák miatt ne arra a telefonra töltsd le, amelyiket minden nap használsz - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek