Eredet

Döbbenetes jóslat tűnt fel a neten: hamarosan kiderül az emberiség legnagyobb titka

G.X

Létrehozva: 2024.07.03.

Már csak pár hónapot kell várnunk, és kiderül az emberiség legnagyobb titka. Egy döbbenetes esemény azonban már jövő kedden vár ránk a prófécia szerint, már ha hiszünk az időutazó jós szavainak.

Egészen különleges jóslat került fel a világhálóra, mely 2024 második felének mindent megváltoztató eseményeiről beszél. Eszerint olyan dolgok várnak ránk, amik alapjaiban írják át a múltunkról alkotott képet, de a jelent is alaposan átszabják. No persze kérdés, hogy valósággá válik-e a jövendölés, azt ugyanis egy igencsak kétes forrás adta közre. A jövőlátó ugyanis azt állítja: nem holmi álmok vagy megérzések formájában szerez tudomást az eljövendőről, hanem úgy, hogy számára már mindez a múlt, ő ugyanis egy időutazó, aki 2858-ból érkezett közénk. Igen, ez azért erősen ingataggá teszi a próféciát, de azért lássuk, mit ígér az illető!

időutazó, időutazás illusztráció
A magát időutazónak mondó jós kitálalt: ez vár ránk idén  Fotó: Pixabay

Kiderül az emberiség eredete, állítja az időutazó jós

De lássuk, mi is vár ránk, már ha igaz, amit állít...

Július 9.: Ezen a napon mindenkinek ugyanaz az álma lesz, mely a Föld inváziójáról szól majd. A jós ígéri: egy nap valóra is válik a közös álom, az idegenek pedig elfoglalják a bolygót.

Augusztus 1.: Féregjárat nyílik a Szaturnusz közelében, mely intergalaktikus utazást tesz lehetővé. 

Augusztus 20.: Nemzeti ünnepünk sem telik eseménytelenül, egy hatalmas napkitörésre figyel majd szinte mindenki.

Szeptember 12.: A tudósok emberi csontokat fedeznek fel a Marson, mely feltárja az emberiség igazi eredetét, miszerint a vörös bolygóról származunk.

November 17.: Ezen a napon hatalmas meteorzáporra kell készülni. Egyes meteorok nem csak az eget világítják be, de becsapódnak a bolygóba, méghozzá Európa területén belül.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek