Sokkoló

Kapuváron látták utoljára a 75 éves Ica nénit, aki nyomtalanul eltűnt: egyre nagyobb a rejtély

IF

Létrehozva: 2024.07.01.

A 75 éves Ica néni június 26-án délelőtt 11:50-kor Visegrádon buszra szállt és meg sem állt egészen Esztergomig. Az idős hölgy Győrbe szeretett volna eljutni, ehhez pedig Esztergomban kellett volna átszállnia a közvetlen járatra, ami 13 óra 10 perckor indult. Győrben azonban hiába várták őt, nem érkezett meg.

Ahogy arról lapunk korábban beszámolt, öt napja semmi hír az eltűnt 75 éves Ica néniről. Az idős hölgy Visegrádról indult Győrbe, ám oda nem érkezett meg. Az esztergomi buszállomáson azonban megtalálták Ilona bőröndjét. Később kiderült: Ica néni végül Kapuvárra ment, ahol több emberrel is beszélt, beleértve a kórház egyik főorvosával. 

Napok óta aggódik családja az eltűnt Hlaván Géza Vilmosné Ilonáért. A 75 éves rábapatonai lakos június 26-án egy Visegrádról induló autóbusszal indult el Esztergomba, győri úticéllal, azonban oda nem érkezett meg, hiába várták őt az autóbuszpályaudvaron. Az idős asszony azóta nem adott életjelet magáról és a telefonja is ki van kapcsolva, valószínűleg lemerülhetett.

"Tegnapi napon párom édesanyjának anyósa, Hlavan Gézáné Ilonka a 13:10-es busszal indult volna Győrbe az esztergomi autóbusz állomásról. Telefonja ki van kapcsolva, nem érjük el. Kérem aki látta/látja a képen szereplő hölgyet jelentkezzen!" – írta az idős asszony egyik ismerőse a közösségi oldalon.

Rengetegen szeretnének segíteni megtalálni Ica nénit, az ország több pontjáról is megosztották eltűnésének hírét. Az idős hölgy húga, Éva, szintén nagyon aggódik nővéréért, közösségi oldalán több posztot is közzétett az eltűnésével kapcsolatban.

A bőröndjét Esztergomban az állomáson megtalálták. Valószínűleg vissza indult Pest felé egy járattal. Ez az utolsó információnk. 

– közvetítette Éva néni kérésére egy barátja az oldalon.

A keresésbe már a győri Prospective Kutató Mentőkutyás Szolgálat is becsatlakozott, akik három napon keresztül követték a nyomokat és keresték az eltűnt asszonyt. Az első napon Az Esztergomi Buszpályaudvaron találkoztak a családdal, hogy információkat gyűjtsenek és ezek alapján szisztematikusan elkezdjék a keresést. Több helyszínt is átnéztek, ám semmi nyomravezetőre nem bukkantak. Este 9 után végül visszaindultak Győrbe, abban reménykedve, hogy a kamera felvételek több reménnyel kecsegtetik majd őket.

A második napon Kapuváron folytatódott a keresés, ugyanis a nénit itt vélték látni utoljára. 

A rendőrkapitányság által visszanézett kamerafelvételek is igazolták, hogy a néni Esztergomban a Kapuvárra menő buszra szállt fel, a bőröndjét maga után hagyva.

– tudatták a követőikkel a közösségi oldalon a keresők.

A Kapuvári kórház ellenőrzése folyamán a Belgyógyászati  főorvos szintén megerősítette nekik, hogy  látta a nénit. Ezek után segítséget kértek a Kapuvári Polgárőrségtől és a Babóti Polgárőrségtől egyaránt. Együtt átpásztázták a város minden zeg-zugát, ám Ica néni az adott időpontban nem tartózkodott a településen.

A harmadik napon a keresők több települést is felkutattak az eltűnt idős hölgy miatt. A győri csapat meg sem állt Rábapatonáig, majd Enese, Kóny, Csorna és Szárföld követte a sort. Ám hiába minden erőfeszítés, Ilonát nem találták meg.

Sajnos a nénit továbbra sem találjuk. A családdal egyeztetve egyelőre úgy döntöttünk, hogy felfüggesztjük a keresést további információk beérkezéséig.

 – írták.

Az eltűnt Ica néni 178 cm magas, zöld szemű, félhosszú, őszes haja van. Eltűnésekkor fekete mintás hosszú nadrágot, színes mintás rövidujjú felsőt és szandált viselt, kezében egy kézi ridiküllel.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek