Tragédia

Horrorbaleset Kenderesnél: halálúton vesztette életét Sándor

B. T.

Létrehozva: 2024.07.25.

Sándor Opeljébe egy tartálykocsi rohant bele.

Gyásszal indult a nap július 24-én Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, miután a 4-es főúton tragédiával végződő horrorbaleset történt. A főút 141-es kilométerénél, Kenderes közelében ugyanis egy tartályszállító teherautó ütközött össze egy Opellel. 

Sándornak esélye sem volt a túlélésre: a kis Opel elemeire tört   Fotó: Donka Ferenc

A baleset helyszíne valósággal katasztrófa sújtotta övezetnek tűnt: az ütközéstől a kamion az oldalára borulva hevert, az utat mindenhol törmelékek borították, míg az Opel szinte darabjaira és felismerhetetlenségig összetört. Az elemeire esett autó roncsába azonban beszorult a sofőr, őt végül a tűzoltók emelték ki: 

Frontálisan ütközött egy személygépkocsi és egy teherautó a 4-es főút 141-es kilométerénél, Kenderes külterületén. A baleset következtében beszorult egy ember, őt a műszaki mentést végző karcagi hivatásos és kisújszállási önkormányzati tűzoltók emelték ki a járműből 

- közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. 

Bár a férfihez mentőt hívtak, már nem lehetett rajta segíteni: minden segítség ellenére a helyszínen elhunyt. A kocsiban ülő B. Sándort azóta százak gyászolják. Úgy tudjuk, hogy a korábban futárként dolgozó kenderesi férfit mindenki szerette, mint ismerősei mondták: a baleset alig pár percre a férfi otthonától történt. 

Hihetetlen, ami Sanyival történt. Annyi terve volt! Ő volt az, aki mindig jó kedélyű volt, legyen az akár kora reggel, vagy késő este, egy kemény munkanap után 

- mondta a férfi egyik ismerőse. 

Azt is hozzátette, hogy Sándor sokat vezetett, jó sofőr volt, és amennyire ő tudja, a tragédiával végződő baleset során sem ő volt a vétkes. Információink szerint különösen tragikus, de a baleset helyszínén Sándor több ismerőse is elhajtott, akik ekkor még vélhetően nem tudták, ki a baleset áldozata. 

A környéken ismerős emberek azt mondják, hogy ez az út amúgy is veszélyes, valóságos halálszakaszként tartják számon, ahol már számos baleset történt. Azonban a mostani szörnyűség pontos körülményei egyelőre nem ismertek, azokat a rendőrség jelen pillanatban is vizsgálja. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek