szívfacsaró

Még élt a két hónapos kisfiú, amikor a bőre lebomlott a testéről - kínok között zokog az édesanya

Létrehozva: 2024.07.17.

A kisbaba nem élte túl a betegséget.

Minden szülő abban bízik, hogy egészséges gyermeke születik. Amikor a kicsi még az édesanya hasában van, a szülők nagy tervekkel néznek az előttük álló jövő felé: eltervezik, hogy milyen meséket fognak olvasni neki, milyen iskolába járattják majd, milyen módszerekkel nevelik, egyszóval sok-sok kép jelenik meg előttük a szülői életről. A legrosszabbra azonban soha senki nem akar gondolni. A kis Felix Jean édesanyja azonban a poklok poklát élte át. 

újszülött, kisbaba, baba, kéz, ujjak
A legkisebb koporsó a legnehezebb / Fotó: @Pexels

A kis Felix Jean mindössze két hónapos volt, amikor meghalt. Ennyi idő jutott neki a földi életből, de sajnos ez sem volt fenékig tejfel a számára. Életének minden pillanatában ugyanis pokoli fájdalmakat élt át, és minden másodpercben fájt a létezése is. A kisfiú ugyanis egy ritka betegséggel született (az epidermolysis bullosa egyik fajtájával), amelynek keretei között a bőre folyamatosan hólyagosodott és roncsolódott, és darabokban hullot le róla. A baba úgy született, hogy nem volt bőr a kézfején, idővel pedig egyre rosszabb lesz.

Még egy napos se volt, amikor bőrdarabok lógtak ki a szájából, később pedig minden testfelületéről hullani kezdett a bőr. Rettenetes fájdalmaknak volt kitéve, a szülők azonban bíztak abban, hogy hamarosan jönni fog számára a csodálatos megoldás, a gyógyír, a csoda. Sajnos azonban csak a halál szabadíthatta meg a kisfiút a szenvedéseitől. A család még mindig nem tudott feleszmélni a fájdalomból. 

A kistestvéretek a szivárványon túl, a rózsaszín felhők között él

- magyarázza az anyuka két gyermekének, a négyéves testvér pedig rendszeresen keresi az égben a kisöccsét - írja a Mirror

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek