Elképesztő

„Közölték velünk, hogy a kislányunkat el fogjuk veszíteni” - az 5 éves Bellus elesett a homokozóban, most pedig az életéért küzd

KN

Létrehozva: 2024.07.19.

Módosítva: 2024.07.19.

Versenyt fut az idővel az 5 éves Bellus, akinek folyamatosan növekszik az agytörzsi daganata. Egy célzott terápia menthetné meg az életét.

Minden szülő rémálma, hogy a gyermeke súlyosan megsérül. A kis Annabella közel három évvel ezelőtt homokozás közben beverte a fejét; ami miatt - mint később kiderült- agytörzsi daganata lett. Bellusnak először a bal szeme kezdett kancsalítani, majd kiderült a szörnyű diagnózis. Az orvosok csak néhány hónapot jósoltak neki, de ő egy igazi túlélő, már és már 5 éves. 

Annabell a szüleivel 

„Még mindig nem tudom felfogni”

A Csongrád-Csanád vármegyei Apátfalván élő család mindent megtesz a gyermekük gyógyulásáért. Annabellnek négy testvére van, akik szintén nagyon aggódnak érte. 

Belluska egy csupaszív, életvidám kislány, annak ellenére, hogy megannyi megpróbáltatással, fájdalommal és küzdelemmel telt az elmúlt két és fél éve 

- kezdte a Borsnak a kislány anyukája Pénzesné Mácsai Beatrix.

Bellus a nehézségek ellenére életvidám 

„Közölték velünk, hogy a kislányunkat el fogjuk veszíteni”

A szülőket sokkhatásként érte a diagnózis:

Még mindig nem tudom felfogni ezt az egészet, azóta csak árnyékai vagyunk önmagunknak

 - mondta az édesanya a könnyeivel küszködve.

 6 cm -es a daganatot találtak az agytörzsében és nagyon rossz irányba kezdett terjeszkedni. 18 alkalommal kapott sugárterápiát. Közölték velünk, hogy a kislányunkat el fogjuk veszíteni, mivel egy nagyon agresszív daganattal állunk szemben. Biopszia műtétre sor kerülhetett, de csak teljes hátsó koponya feltárással a nagyon rossz elhelyezkedése miatt. A műtétet követően Bellus nem tudott menni, fekve ivott-evett. Nem mozgott a szeme jobbra-balra. A daganat elnyom egy idegszálat, ami féloldali arcbénulást okoz. Bellus két és fél éve küzd ezzel a betegséggel.”

Annabella küzd az életben maradásért

„Mindent megteszünk, hogy esélyt kapjon az élethez”

Jelenleg Annabella nem tud járni, a fél oldala le van bénulva, de a szülők nem adják fel a harcot a kislányuk életéért. 

Nekünk csak Belluska ad erőt, ő egy igazi csoda! Erőn felül küzd, jár, szalad, hintázik. A szemecskéje is kezd mozogni és mindezt két hónap alatt értük el. A kezelőorvosa is le van döbbenve, egy csoda!

 - mesélte az anyuka.

Egy célzott terápia megmentheti az életét

Mindent megteszünk, hogy esélyt kapjon az élethez. Találtunk egy célzott immunterápiát Kölnben, ami segíthet Bellusnak legyőzni ezt a szörnyű daganatot.

 

Ide kattintva megtudhatod, hogyan támogathatod Annabellát, hogy megkaphassa az életmentő terápiáját. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek