Lebukott

Magyar Péter így táncolt két éve a Fidesz buliján

Létrehozva: 2024.07.06.

Módosítva: 2024.07.06.

A baloldali politikusról ezúttal a TV2 Tények című műsorában mutattak be egy felvételt, amelyen 2022-ben a kormánypártok eredményvárójában ünnepelte önfeledten a Fidesz–KDNP kétharmados győzelmét fideszes politikusok társaságában. A Tényekben felidézték, hogy Magyar Péter erre az időszakra mostanában már egészen másképp emlékszik: nemrég ugyanis azt nyilatkozta, hogy két éve már csak a gyerekei miatt, az orrát befogva szavazott a Fideszre.

Magyar Péter széles mosollyal az arcán táncol, a buli hevében körbe-körbeforog – a Tények által közölt felvételek a Fidesz 2022-es eredményváróján készültek. A kormánypárt meghívottjai azt ünnepelték, hogy a Fidesz negyedik alkalommal aratott kétharmados győzelmet az országgyűlési választáson. Az önfeledt ünneplők között volt Magyar Péter is, aki jól láthatóan együtt örült a többiekkel. Februárban a Partizánnak ő maga is úgy fogalmazott, hogy aznap örült – írja a Ripost.

Magyar Péter Fidesszel bulizikTV2 Tények
Magyar Péter a 2022-es eredményvárón így táncolt  Fotó: Tények

Először a kutyapártra szavaztam volna, csak a gyerekeim bejöttek velem, és ők azt mondták, hogy ezt nem lehet, hogy ha az anyukájuk kormánytag, úgyhogy behúzták helyettem az x-et a Fideszre.

Magyar Pétert hazugságon kaptuk – a Tisza Párt EP-képviselőjének önellentmondásáról így ír az Origo.

Magyar Péter letagadja a múltját – ez pedig már a Magyar Nemzet cikkében szerepel. A lap úgy fogalmaz: ha igaz, amit Magyar Péter állított arról, hogy 2022-ben orrbefogva szavazott, akkor az eredményvárón készült felvételeken mesterien leplezte érzelmeit. Ha nem így volt, akkor az újabb bizonyíték, hogy a politikus eddigi, alig néhány hónapos pályafutását folyamatos önellentmondás jellemzi.

Magyar Péter már februárban, a partizános interjú egy másik részletével bizonyította, hogy nem ugyanazt teszi, mint amit mond, akkor ugyanis azt állította, nem tervez politikai karriert. Néhány hét múlva mégis elindult az európai parlamenti és az önkormányzati választáson.

Bár a választások előtt több utcafórumon és különböző portáloknak adott interjújában rendre hangoztatta, hogy ha pártja bejut az EP-be, nem veszi fel az európai képviselői mandátumot, két hete ezt mégis megtette. Magyar Péter a választások után tíz nappal már az Európai Parlament épülete mellől posztolt. Korábbi kijelentéseivel ellentétben a fotóhoz azt írta: Hello, Brüsszel!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek