Botrány

Óriási a felháborodás, kitálalt a McDonald's korábbi dolgozója

B.

Létrehozva: 2024.07.05.

Kiderült a teljes igazság a mekis hamburgerről és sült krumpliról.

Fel van háborodva a McDonald's egykori dolgozója és határozottan visszautasította azt az állítást, hogy a gyorsétterem hamburgerei és sült krumplija soha nem bomlik le. Kitálalt, valójában mennyi idő alatt penészesednek meg a termékeik.

McDonald’s meki gyorsétterem sablon
Kiderült a teljes igazság a mekis hamburgerről és sült krumpliról Fotó: Pexels

Mike Haracz, aki korábban a McDonald's vállalati irodájában dolgozott, a TikTokon bennfentes információkat terjeszt a cégről. Teszi mindezt azok után, hogy a vásárlók elkezdték megkérdőjelezni, hogy mi is van valójában a gyorsétterem ételeiben, és arra késztette, hogy pontot tegyen a vita végére: a termékeik valaha is lebomlanak-e.

Valaki azt mondta, hogy a McDonald's hamburgerei soha nem penészesednek vagy romlanak meg, pedig a zsemle valójában megpenészedik. Több gyorsétteremben is dolgoztam, és láttam több penészes zsemlét

 – fogalmazott Mike.

Elmagyarázta, a McDonald's penészedésgátlókat alkalmaz, hogy megfelelő tárolás esetén egy-két héten belül még ne penészesedjenek meg a hozzávalók. A hamburgerhúsról pedig azt mondta, sokkal kevesebb nedvesség és zsír van benne. Azzal, hogy sütés után sózzák és fűszerezik, csökkentik a víz aktivitását. A só ugyanis elnyeli a szabad nedvességet - írja a DailyStar.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek