Önzetlenség

Megható: a jó ügy érdekében áldozta fel csodás fürtjeit egy 10 éves kislány

K. C.

Létrehozva: 2024.07.04.

Nem mindennapi az, ami a fiatal lánynak eszébe jutott.

Egy 10 éves tauntoni kislány több mint 1100 fontot ( kb. 512 ezer forintot) gyűjtött össze a Little Princess Trust számára azzal, hogy levágatta hosszú fürtjeit.

Alani Wyatt és édesanyja, Sonya a múlt hétvégén, június 29-én, szombaton adománygyűjtést szervezett a Nerrols Általános Iskolában és Óvodában. A támogatók összegyűltek, hogy végignézzék, ahogy Alani a jótékonyság nevében drámai hajvágást vállal, miközben a helyi vállalkozások által felajánlott frissítőket ás nasikat fogyasztották.

- Nagyon örültünk a támogatásnak és az összegyűlt összegnek. Hatalmas köszönet csodálatos barátunknak, Nicola Grantnek, akinek a segítségével az esemény zökkenőmentesen zajlott. Továbbá Pedro Meredithnek a Stagecoach Tauntontól, aki megengedte, hogy a szombati foglalkozás végén a Parkfield Schoolban folytassuk az adománygyűjtést. Alani nagyon elégedett volt az összegyűjtött összeggel, és szeretne köszönetet mondani mindenkinek, aki támogatta őt – nyilatkozta a büszke édesanya.

Egyszerűen csodálatos, hogy ilyen fiatalon eszébe jutott a jótékonyság a fiatal lánynak. Cselekedete példaértékű és megmelengeti az ember szívét. 

A Little Princess Trust egy jótékonysági szervezet, ami ingyenesen biztosít valódi hajból készült parókákat gyermekeknek, egészen 24 éves korig, akik rákkezelés vagy más betegség miatt elvesztették saját hajukat. Emellett a gyermekkori rákkutatást is támogatják.

(VIA)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek