Botrányos

Megszólalt a férfi akinek Magyar Péter a Dunába dobta a telefonját

Létrehozva: 2024.07.26.

Módosítva: 2024.07.30.

Exkluzív interjút adott a Tényeknek az a férfi, akinek Magyar Péter a Dunába dobta a telefonját. A mobilt azonban megtalálták a rendőrök és eddig soha nem látott felvételek kerültek elő. Jól látszik, hogy Magyar Péter szexuálisan túlfűtött mozdulatokkal magához szorítja a lányokat és többször is a lábuk közé guggolva táncolt. A férfi ezt a botrányos viselkedését videózta. A Tisza-párti elnöke azért csavarta ki erőszakkal kezéből a mobilt, hogy megsemmisítse a bizonyítékokat.

A felvételeken az is jól látszik, hogy Magyar Péter a botrányos estén nem volt egyedül. Radnai Márkkal, a korábban kritikusokat kéztöréssel fenyegető szappanopera rendezővel együtt feltartott újjal provokálták a nagy részben kiskorú lányokat. Radnai Magyar néhány napja a Tisza-párt alelnökévé nevezte ki.

A Dunából előkerült felvételeken jól látszik hogy mennyire agresszív módszerekkel provokálta szexuálisan Magyar Péter a kiszemelt lányokat. Leguggolt eléjük, fejét intim testtájakhoz szorította, erőszakkal átmászott a lábuk között. 

Sikoltoztak, aztán elmenekültek a letámadott lányok

Aki tiltakozott annak azt mondta: Örülj, hogy szétteheted nekem a lábadat!

A férfi akinek Magyar Péter erőszakkal ellopta a telefonját levideózta a botrányos jeleneteket, ezeket akarta eltüntetni a Tisza-párt főnöke ezért dobta később a Dunába a készüléket. Amit aztán a rendőrségi feljelentés után búvárok emeltek ki a vízből. Így sikerült végül lementeni a bizonyító erejű felvételeket.

A férfi a Tényeknek adott interjúban részletesen elmesélte, hogyan zaklatott, provokált nagy részben kiskorú lányokat a politikus. Akik  állítása szerint elmenekültek a szórakozóhelyről.


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek