EB 2024

Megjósolta a jövőlátó mentalista macska: ez a csapat nyeri a Labdarúgó-Európa-bajnokságot idén

Létrehozva: 2024.07.13.

Módosítva: 2024.07.13.

Már mindenki tudni szeretné, melyik nemzet lesz a győztes.

Egész Magyarország nagyon várta az idei Labdarúgó-Európa-bajnokságot, hiszen a mieink csoportelsőként jutottak ki Németországba. És bár nekünk, magyaroknak hamar véget ért a verseny, azért előszeretettel nézzük a meccseket, lelkesen tippelgetünk, hogy ki lesz a bajnok, és kíváncsian várjuk az eredményt. Vasárnap azonban véget érnek a találgatások, ugyanis Anglia megütközik Spanyolországgal, és kiderül, ki nyeri a bajnokságot. Sokan azonban nem bírják kivárni a meccset, és különféle módszerekkel próbálják előre megjósolni a kimenetelt. Most egy igen különös jóslás került fel az internetre.  

A hollandok legyőzésével Anglia döntőt játszhat

A DailyStar újságírója felkérte a jövőlátó macskáját, hogy jósolja meg a vasárnapi döntő kimenetelét. A bársonytalpú jóslatai már korábban is valóra váltak, éppen ezért tömegek voltak kíváncsiak arra, hogy mit fog tenni a szép cica. A gazdája tehát vett két cicatálat, és az egyikre azt írta: ENG, a másikra pedig, hogy SPA. Ezután mindkét tálat megtöltötte a kedvenc csemegéjével. A macska néhány percig csak szimatolgatta a tálakat, majd elsétált. 

Hamarosan azonban visszatért, és hirtelen arccal előre ugrott az ENG feliratú tálkába, s még a mancsát is bele helyezte. Ilyen korábban soha nem csinált. A macska gazdája ebből azt a következtetést vonta le, hogy Anglia történelmi diadalt arathat, és váratlan meglepetésekkel és fordulatokkal lesz tele a meccs, de végül a szigetország győz - írja a DailyStar.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek