Tragédia

"Mindannyian mélységesen szomorúak vagyunk" - dolgozni indult Németországban a magyar családapa, de már nem ért oda

B. T.

Létrehozva: 2024.07.25.

Most a családjának gyűjtés indult.

Egy boldog magyar család élete tört ketté július 11-én, Németországban. Információink szerint aznap a kétgyermekes családapa, a 43 éves K. Barna éppen dolgozni indult, azonban munkahelyére soha nem ért be: út közben ugyanis súlyos autóbalesetet szenvedett. Úgy tudjuk, hogy a férfi vétlen szereplője volt a balesetnek, az ő kocsijának rohantak neki. Bár életét próbálták megmenteni, nem sikerült, és a férfi a helyszínen meghalt. 

gyertya, gyász, tragédia, halál
A családapa vétlen résztvevője volt egy autóbalesetnek. Most a családjának gyűjtenek   Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A családja és a barátai teljesen összetörtek a tragédia után, felesége Nóra, illetve öt és kilenc éves gyermekei gyászba borultak. A család barátai azonban nem hagyták magukra a gyászoló özvegyet és a két kisgyermeket a bajban:

 a baleset után azonnal akcióba léptek, és gyűjtésbe fogtak, hogy a mélységes gyász közepette legalább szorult anyagi helyzetükön segíthessenek:

 

Kedves barátok és munkatársak! Barna halálos balesetet szenvedett munkába menet. Mindannyian mélységesen szomorúak vagyunk és még mindig nem hisszük el

 - írta a férfi egyik osztrák barátja, aki egy adománygyűjtő oldalt hozott létre a család számára. 

Ezzel az akcióval családját – feleségét Nórát és két gyermekét – szeretnénk támogatni. Ezért örülnénk, ha mindenki, akik Barnával barátok vagytok, vagy vele dolgoztok, adományoznátok valamennyit. Nagyon köszönöm minden közreműködőnek

 - írta a barát. Az ismerősök azt is hozzátették: bármilyen csekély összegnek örülnek. 

Úgy tudjuk, hogy emellett búcsúztatót is szerveztek a férfinek: pénteken (július 19.) gyertyagyújtással köszöntek el tőle szerettei és barátai. 

Aki szeretne és tud, ITT csatlakozhat a gyűjtéshez. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek