Akaraterő

„Ha valaki szuperhőst akar látni, nézze meg ezt a lányt!” - több száz jókívánságot kapott a halálos beteg Nárcisz

H.N.ZS.

Létrehozva: 2024.07.23.

A halállal dacolva éli mindennapjait a 17 éves fiatal lány, Lisztes Nárcisz, aki pozitív életszemléletével igazi példaképpé vált. Nárcisz nem tragikus sorsán kesereg, hanem jövőjét építi és családját arra tanítja, mit is jelent igazából a kitartás.

Lisztes Nárcisz élete maga az Isteni csoda. Nárcisznak születésekor 2 évet sem jósoltak orvosai, ám mára már 17 éves, és továbbra is teljes erejével küzd betegségével. A gerinc eredetű izomsorvadás, vagyis az SMA gyógyítására Nárcisz születésekor még nem létezett terápia, így a fiatal lány úgy éli mindennapjait, hogy tudta, számára bármikor véget érhet az élet. Bár a fiatal lány már jó ideje ágyhoz kötött, ez sem akadályozza meg abban, hogy álmaiért harcoljon.

Nárcisz és édesanyja között csodálatos összhang van Fotó: Mate Krisztian

Tudom, mi vár rám, éppen ezért arra fókuszálok, ami igazán fontos. Én nem fogok megélni a két kezem munkájából, ezért tanulnom kell

 — mondta korábban a Borsnak Nárcisz, aki idén két tantárgyból is előrehozott érettségi vizsgát tett. A fiatal lánynak nincsenek nagy álmai: példát mutatni testvéreinek, építeni a jövőt és ha esetleg úgy alakul, elrepülni Törökországba. A Ripost Nárciszról szóló megrázó videóját már több százezren megnézték, és több százan hagytak bátorító üzenetet a fiatal lánynak, aki pozitív életszemléletével igazi példaképpé vált.

Ha valaki szuperhőst akar látni, nézze meg ezt a lányt, ne pedig Hollywoodi filmeket!

„Te vagy a föld legcsodálatosabb Nárcisza.”

„Ilyenkor jövök rá, hogy nekem egy nap nem sok, de annak az, aki ilyen beteg. Kitartást!”

„Erős lány vagy, aki sok ember példaképe. Legyél nagyon sokáig anyukáddal.” 

„Minden elismerés és pozitív életszemléletet.”

Milyen fantasztikus ez a lány! Micsoda élni akarás, hit, kitartás. Kívánom neki, hogy szárnyaljon túl minden elképzelést, mert megérdemel egy boldog életet.

„Isten segítsen drága hercegnő. A világ legerősebb hercegnője vagy.” 

Adrienn szerint a családnak gyógyító ereje van Fotó: Mate Krisztian

Nárcisz videója alatt záporoztak a lánynak szóló pozitív, vigasztaló hangvételű üzenetek, persze a Tiktokerek az édesanya, Adrienn szerepét is kiemelték, hiszen a kislány erejét, édesanyjából meríti. Adrienn nehéz helyzetbe került a szülés után: amellett, hogy újdonsült édesanya lett, azzal is szembe kellett néznie, hogy gyermeke halálos beteg. Az édesanya később 3 egészséges gyermeknek is életet adott, hiszen úgy gondolta, a család és a testvérek jó hatással vannak Nárciszra. Igaza lett.  

„Gratulálok az édesanyjának. Rendkívüli édesanya, aki remek kislányt gondoz. Áldjon meg benneteket a jó Isten. Álmotok váljon valóra!”

Nárcisznak és az édesanyának példa értékű a kitartása! Kívánom, hogy minden vágyuk teljesüljön!

„Adri nagyon erős vagy. Nárcisz tőled örökölte a vas akaratot.”

Nárcisz biológiából és informatikából is leérettségizett Fotó: Mate Krisztian

„Le a kalappal, csodálatos anya vagy. A lányodnak minden elismerésem, hogy ennyi akarat van benne. A jó Isten áldjon meg titeket!”

Sokan nem mentek el szó nélkül amellett sem, hogy Nárcisz egyik legnagyobb álma az, hogy eljusson Törökországba. Rengetegen voltak, akik magánszemélyeket és szervezeteket is megjelöltek a Tiktok videó alatt, abban bízva, hogy valaki felkarolja a fiatal lányt, hogy annak valóra válhasson élete egyik utolsó kívánsága.

„A jó isten tegyen nagyon nagy csodát veled és teljesüljön az álmod.”

„Kívánom, hogy teljesüljön az álma és jusson el Törökországba. Egy példakép vagy mindenkinek.

„Remélem kijut Nárcisz Törökországba és minden álma valóra válik. Remélem olyan ember is látja ezt a videót, aki tud segíteni nekik.”

„Igazi HŐS. Remélem lesz, aki eljuttatja Törökországba. Az anyának hatalmas RESPEKT.

@ripost.hu Példát mutat és a jövőjét építi a halálos beteg Lisztes Nárcisz. Lisztes Nárcisznak születésekor mindössze 2 évet jósoltak az orvosok, ám a lány rácáfolt a diagnózisra. Nárcisz ma már 17 éves, és bár évek óta ágyhoz van kötve, ez nem akadályozza meg abban, hogy úgy élje az életét, hogy bármelyik nap is legyen az utolsó, ő azt pozitív élményekkel töltötte meg. #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou #sma #nemadomfel #erettsegi ♬ eredeti hang – Ripost - Ripost

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek