Nevelés

Nem hajlandó iskolába küldeni a gyerekeit egy anyuka: nyomós indoka van rá

KL

Létrehozva: 2024.07.31.

A követői értetlenül állnak a döntése előtt.

Az egyik anyuka világossá tette, hogy a hagyományos iskoláztatás nem szerepel a gyermekei tervei között, ehelyett azt tervezi otthoni és a világ számos pontján neveli majd őket.

tanár, diák, iskola, tanterem, szexuális, intim, középiskola,
Fotó: Pixabay.com

Richardson és a családja nem szokványos életmódjával hívta fel magára a figyelmet az interneten, amikor öten együtt elkezdték beutazni a világot. A hölgy, a népszerű „The Richardsons” nevű TikTok-oldalt kezeli, több mint 60 000 követővel büszkélkedhet, akik figyelemmel kísérik globális kalandjaikat.

Az anyuka most válaszolt a rajongók néhány kérdésére, akik többek között arra is kíváncsiak voltak, hogy Richardson miként tudják megoldani az ilyen hosszú, néha akár hat hónapos nyaralásokat anélkül, hogy ez befolyásolná a gyerekek taníttatását.

A hölgy elárulta, hogy a gyerekei még csak öt-, négy- és kétévesek, így még nem járnak iskolába. Az egyik kommentelő azt javasolta, hogy a lehető legjobban használja ki az utazásokat, „mielőtt iskolába kell menniük”, de Richardson gyorsan reagált: 

Nem fogom iskolába küldeni a gyerekeimet.

A nő ezután részletesen is kifejtette a dolgot:

− Otthon fogom tanítani őket, vagy ott ahol éppen vagyok velük, nem fogom őket iskolába küldeni.

Valójában az iskola egy választható lehetőség. Az otthoni tanulás az alapértelmezett választás... Ezt azért kellett megosztanom, mert az emberek nem tudják, hogy van választásod, pedig van

- magyarázta Richardson.

A poszt kommentszekciójában azonban megoszlottak a vélemények: egyesek dicsérték az influenszert, amiért bemutatta az alternatív oktatást, míg mások inkább az iskola szociális vonatkozásai miatt aggódtak. Sokakat az nyugtalanított, hogy a gyerekek hogyan fognak stabil barátságokat kötni, amikor állandóan költözködnek - írja a Mirror.

@therichardsons04 You wont get arrested for not sending your kids to school 😅 Once you de register your kids you can do as you wish. You are “allowed” You do have a choice 🫶🏻 #traveltiktok #travelfamily #fulltimetravelfamily #therichardsons #worldschooling #homeschooling ♬ original sound - The Richardsons

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek