Veszteség

Olivia elvesztette a kisbabáját, 8 nap múlva ő is meghalt

P. E.

Létrehozva: 2024.07.08.

A fiatal nőnek azt mondták, menjen haza és pihenjen. Közben meghalt a kisbabája.

Egy fiatal édesanya meghalt, miután elvesztette még meg nem született kislányát. A 25 éves Olivia Harlow nyolc nappal azután halt meg, hogy elveszítette kislányát, akit ő és élettársa, Ryan Stephenson Adeline-nek hívott.

Fotó: Facebook

Olivia a Brisbane Királyi Kórházba ment, miután fejfájásra és homályos látásra panaszkodott. Az egygyermekes édesanyának, aki akkor 34 hetes terhes volt, azonban azt mondták, menjen haza és pihenjen.

Stefanie Harlow, Olivia sógornője elmondta, két héttel később a leendő anyuka rájött, hogy Adeline nem mozdul, és június 16-án visszasietett a kórházba. 

„Megcsinálták az ultrahangot és kiderült, hogy a baba meghalt” – mondta Harlow a Daily Mail Australia-nak. 

A szülés után Olivia néhány éjszakát a kórházban maradt, majd hazaengedték. Azonban néhány nap múlva visszatért a kórházba, és elmondta az orvosoknak, hogy még mindig nem érzi jól magát, és erős fejfájása van. A kórházból megint hazaküldték, mondván, valószínűleg még mindig feszült a gyermeke elvesztése miatt.

Másnap az élettársa már hiába élesztgette, eszméletlenül vitték kórházba. Kiderült, hogy az édesanyának daganat van az agyán.

"A feje hátsó felén két golflabda méretű daganat is volt, ami miatt leállt a légzése is. Agyhalott lett."

A család június 24-én meghozta a fájdalmas döntést, hogy lekapcsolják a létfenntartó gépekről.

„Az agyát további vizsgálatokra küldték el, ami akár két évig is eltarthat, mire választ kapunk. Kicsit meg vagyunk döbbenve, hogy miért utasították el annyiszor, és miért nem csináltak semmit. Úgy érezzük, semmi sem történt" – mondta a sógornő. "Kikérdeztük az orvosokat, mert egyszerűen hihetetlen, hogy 26 napig szerintük nem volt semmi baja, aztán hirtelen tele lett daganatokkal. Nincsenek válaszok és ez borzalmas."

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek