Tragédia

Összefogott a 14 éves Bogiért Aba, a kislány egy horrorbalesetben sérült meg súlyosan

B. T.

Létrehozva: 2024.07.24.

Bogi jelenleg is intenzív osztályon fekszik, szülei naphosszat imádott lányuk mellett ülnek. Gyógyulásához azonban sok segítségére van szüksége a Balla családnak.

Nem várt módon fordult borzalmas tragédiába egy boldog családi péntek a háromtagú Balla család életében június 21-én. Aznap ugyanis az édesanya, az édesapa és a 14 éves Bogi egy ballagáson vett részt, ahonnan a 63-as főúton tartottak hazafelé. A család békésen és szabályosan utazott, Bogi is előításoknak megfelelően, bekötve ült az autóban. Azonban ez nem volt elég: a 80-as kilométerszelvénynél ugyanis egy világítás nélküli autós rohant bele Balláék kocsijába. 

A Balla család vétlen résztvevője volt a balesetnek. 14 éves kislányuk azonban súlyosan megsérült   Fotó: Delta Hírek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A két autó borzalmas erővel csapódott egymásnak, az egyik kocsi az árokba repült, míg a Balla család járműve felismerhetetlenségig összetört, az eleje szinte teljesen megsemmisült. A másik kocsiban ülő sofőr azonnal meghalt, míg a Balla család minden tagja megsérült, őket kórházba kellett szállítani

- A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a székesfehérvári hivatásos tűzoltók az ütközés következtében árokba borult autóból egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki a járműből. Egy ember a helyszínen életét vesztette. Információink szerint további két súlyos és egy könnyű sérültet a mentők kórházba szállítottak - írta akkor a Delta Hírek. 

Azonban, míg a szülők - a helyzethez képest - könnyebb sérülésekkel úszták meg az esetet, Bogit súlyos állapotban emelték ki a roncsból: úgy tudni, hogy a kiérkező rendőr már a helyszínen megkezdte a kislány újraélesztését, amit a mentősök folytattak, végül pedig válságos állapotban szállították kórházba. 

Bogi életveszélyesen megsérült, állapota pedig jelenleg is olyan súlyos, hogy ezekben a percekben is a gyermekintenzíven ápolják. Bár lapunk megtudta: felépülésére van esély, a gyógyuláshoz vezető út nem csupán erőt próbáló és fájdalmas, de igencsak költséges is lesz.

 A helyzetet csak súlyosbítja, hogy az édesapa és az édesanya azóta egy tapostat sem mozdult imádott gyermekük betegágya mellől, így dolgozni sem tudnak, emellett öreg autójuk is totálkárosra tört. 

Aba települése ezt meghallva nem tétovázott, és azonnal akcióba lendültek: az ABA Egyesület ugyanis a történtek után szinte rögvest összetrombitálta a település apraját és nagyját, hogy segítsenek a köztiszteletben álló Balla családon: 

Szeretnénk a család anyagi helyzetén könnyíteni, hiszen a szülők dolgozni nem tudnak, egésznap a kislányuk mellett vannak

 - írta felhívásában az egyesület. Incze Csaba, az egyesület tagja azt is elárulta a Borsnak, hogy a kezelés valóban borzalmasan költséges, a Balla család helyzete így nagyon szorongatott, ezért létfontosságú számukra, hogy elegendő összeg gyűljön össze:

A szülők egymást váltva, egész nap, 0-24 órában Bogi mellett vannak, akinek rendkívül súlyos az állapota. Jelenleg is kezelik, és sajnos hosszú és költséges a gyógyulás folyamata

 - mondta lapunknak Incze. 

Azt is elmondta, hogy a család egy kölcsönautót kapott a balesetben szétzúzott roncs helyett, ezzel robognak nap nap után Bogihoz a kórházba.

 Szerencsére a település nem hagyta cserben őket:

Mindenki odaállt melléjük, nyugdíjastól a diákig, ami nem csoda, hiszen az esetről hallva minden embernek vérzik a szíve. De az abaiak mindig is elöl jártak, ha segítségről volt szó, jó látni, hogy most sem tesznek másképpen. Egy fantasztikus és tisztességes családról van szó, akik imádják a lányukat, és mindig mindent megtettek és megtesznek érte

 - szögezte le a férfi. 

Aki szeretne, ITT tud segíteni a Balla családnak. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek