Baleset

„Megcsúszott az úton és egyenesen belement a kamionba” - Valóságos csoda, ami a sofőrrel történt Piliscsabán

M. N.

Létrehozva: 2024.07.01.

Irányíthatatlanná vált az autó, ami miatt a fiatal sofőr már nem tudta elkerülni a balesetet. A férfi túlélte az ütközést, könnyebben sérült, őt a mentősök kórházba vitték.

Már nem tudta elkerülni a balesetet az a 30 év körüli férfi, aki szerdán (jún. 26) frontálisan ütközött egy kamionnal a 102-es úton Piliscsaba közelében. Szerencséjére ő csak könnyebben sérült, míg autója nem úszta meg, összetörött. A helyszínre a Piliscsabai Önkéntes Tűzoltóság tagjai érkeztek.

A sofőrnek szerencséje volt, és be is volt kötve Fotó: Piliscsabai Tűzoltóság

A sofőr a csúszós úton elveszítette az irányítását az autója felett és egyenesen frontálisan ütközött a szemből érkező kamionnal.

 – kezdte lapunknak a tűzoltóság parancsnoka, Veréb Zoltán. 

Perceken belül kiért hozzá a segítség Fotó: Piliscsabai Tűzoltóság

Az volt a szerencséje, hogy be volt csatolva a biztonsági öve, így az megfogta őt a becsapódáskor. A nyakánál volt kisebb hámsérülés, de magánál volt, nem voltak sérülései. Nem volt rosszul. A fiatal 30 év körüli férfi egyedül ült az autóban, ami persze alaposan összetört. Segítség nélkül ki tudott szállni az autóból a baleset után. Őt megfigyelésre kórházba szállították

 – zárta a lánglovag.

 

Biztonsági öv menthette volna meg a kismama életét

Még tavaly történt az a borzalmas tragédia, amikor is egy asszony ismeretlen okokból árokba hajtott és nekiment egy fának Kecskeméten az M5-ös autópályánál a Korhánközi úton. A rendőrségi helyszínelés során kiderült, hogy az autót vezető nő háta mögött volt bekötve a biztonsági öv. A baleset helyszínére egy mentőautó, egy koraszülött mentő és két mentőhelikopter is érkezett, miután kiderült, hogy az autót egy kismama vezette. Az életmentést egy, a helyszínen tartózkodó egészségügyi dolgozó kezdte meg, ám miután az asszony nem mutatott életjeleket, a helyszínen sürgősségi császármetszést hajtottak végre. Az újszülöttet is újra kellett éleszteni, őt stabil állapotban vitték kórházba. Az édesanya életét azonban nem tudták megmenteni. Végül kiderült, sajnos a gyermek is életét vesztette a kórházban. 



 



 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek