Erőszak

„Nem érdekel, mi lesz Agócs Tiborral, csak mi békében élhessünk" – pszichológushoz viszi édesanyja a Szolnokon felrúgott kisfiút

K. D. R.

Létrehozva: 2024.07.23.

Nagy Judit és kisfia, Roli élete teljesen felfordult a szolnoki kalandparkban történt bántalmazás óta. A kisfiú azóta is magát hibáztatja, amiért az edző felrúgta őt, így édesanyja pszichológushoz szeretné őt vinni, hogy feldolgozhassa a történteket.

Az egész országot megrázta annak a 7 éves kisfiúnak az esete, akit egy nyári táborban felrúgott a tábort vezető karateedző, Agócs Tibor a szolnoki kalandparkban. A család élete teljesen felfordult a történtek óta. Sok jó szándékú ember próbál segíteni, hogy a kisfiú pozitív élményekkel gazdagodjon, de Roli érzi, hogy édesanyja feszült a történtek óta. Ráadásul nem csak a kedves emberek találják meg a családot. Vannak, akik bántó szándékkal keresik meg őket, amit nehezen viselnek Roliék.

A szörnyű esetről egy videó is készült, Roli édesanyja is ebből tudta meg mi történt fiával  Fotó: Szolnoki Városüzemeltetési Kft.

„Borzasztó, ami történt, de ami azóta folyik, azt nekünk nehéz megélni"

Nagy Judit próbál sokat beszélgetni kisfiával a történtekről, de ahogy ő fogalmaz, Rolinak több időre van szüksége, hogy az ilyesmit feldolgozza. Éppen ezért 

pszichológus segítségét is kérni fogja az édesanya, illetve továbbra is várja, hogy Agócs Tibor személyesen keresse meg őket és mondja el a kisfiának, hogy nem ő volt a hibás és nem tett semmi rosszat.

Kaptam tőle egy SMS-t, hogy a hónap végén hazaérkezik a nyaralásról és a bocsánatunkat kéri. Én elfogadtam a bocsánatkérését, de mondtam neki, hogy nem tőlem kell kérnie, hanem a fiamtól, aki nekem nem hiszi el, hogy nem ő tehet róla, hogy az edző felrúgta. A fiam mind a mai napig kérdezgeti, hogy akkor nem ő volt-e a hibás és a rossz, amiért ezt kapta. Ezért azt akarom, hogy Agócs Tibor maga mondja el Rolinak, hogy nem ő tehet arról, ami történt és, hogy nem követett el semmi rosszat

– nyilatkozta most a Borsnak az édesanya, aki úgy érzi, bármilyen rossz is az, ami Rolival történt, ami azóta zajlik az életükben, az ugyanolyan rossz neki.

A történtek óta teljesen felbolydult a jászberényi család élete, sokan keresik meg Roliékat  Fotó: Olvasói fotó

– Mi szürke életet éltünk és most fel van bolydulva minden. Érzi rajtam a feszültséget, semmire nincs időnk, csörög a telefon megállás nélkül, megállítanak az emberek, táborból viszem őt a rendőrségre, majd vissza a táborba, ehhez mi nem vagyunk hozzászokva. Felfordult az életünk. Nem tudom, hogy ezt meddig lehet bírni – tette hozzá Judit, elmondva a Borsnak, hogy fizikailag Roli jól van, de érzi rajta az édesanya, hogy valami nincs rendben. 

Rég volt ennyire ragaszkodó Roli. Most újra alig akarja elfogadni, hogy ott hagyom őt egy táborban, folyton engem keres, nehéz neki nélkülem. De jól van, mosolyog, jól érzi magát, a többit azonban szakemberre bízzuk. Most már nyugalmat szeretnénk, mert ez ami most van, az nem segít neki

– hangsúlyozta az anyuka. 

Roli mindig a nagypapájával nézte a Forma-1-et a tv-ben, így hatalmas élmény volt neki élőben is látni a Magyar Nagydíjat  Fotó: Olvasói fotó

A Forma-1-re is eljutott Roli 

Roliékon nagyon sokan próbáltak segíteni az elmúlt időszakban, hogy pozitív élményekhez jusson a 7 éves kisfiú a szolnoki bántalmazás után. Így egy motoros csapat is megkereste őket, akik július 20-án látogattak el a családhoz, de a Magyar Nagydíjra is meghívást kaptak a hétvégén.

– A fiam nagyon szereti a motorokat, autókat, minél több kerék van egy járművön, neki annál jobban tetszik. Épp ezért hatalmas élmény volt neki annyi motort látni. Tényleg nagyon kedvesek az emberek. A Forma-1 pedig egy életre szóló élmény volt, amit szinte fel sem fogtunk. Jászberénybe autó jött értünk, ami szirénázva vitt végig minket Mogyoródra, motoros rendőri kísérettel. Rolinak ez tetszett a legjobban.

Roli régen mindig a nagypapájával nézte a Forma-1-et, de amióta őt elveszítettük a tv-t is alig kapcsoljuk be, így hatalmas élmény volt, hogy élőben láthatta

– számolt be a páratlan élményről Nagy Judit, aki abban bízik, hogy hamarosan vége lesz ennek az őrületnek és békében feldolgozhatják a Rolival történteket. 

Nem érdekel mi lesz Agócs Tiborral, csak nekünk újra nyugtunk legyen, békében élhessünk

– zárta gondolatait az édesanya.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek