Love

Sírig tartó szerelem: haláluk előtt még egymás mellett akart feküdni az idős pár, majd pár nap eltéréssel elhunytak

Létrehozva: 2024.07.17.

A férj és feleség is rákban szenvedett. 52 évet éltek szeretetben, a halálukban is együtt akartak maradni.

Ezen a szívszorító fotón egy odaadó pár látható egymás mellett utoljára, mielőtt mindketten rákban meghaltak.

 

A 69 éves Lynne Johnson agresszív agydaganattal küzdött, míg férjénél, a 76 éves Chrisnél bél- és májrákot diagnosztizáltak. Utolsó napjaikban a házaspárt, akik 52 évnyi házasságuk alatt alig egy napot töltöttek külön, ugyanabban a hospice-szobában ápolták. Egy megrendítő képen Lynne és Chris, akiknek két felnőtt gyermekük volt, egymás mellett fekszenek, hogy utoljára megfoghassák egymás kezét.

Röviddel azután, hogy a fényképet a derbyshire-i Chesterfieldben lévő Ashgate Hospice-ban készítették, Lynne február 13-án, majd Chris, aki február 21-én hunyt el. Lányuk, Julie Whittaker osztotta meg a megrendítő képet, megható tisztelgésben szeretett szülei előtt. Azt mondta: "Apa ott volt anya utolsó leheleténél. Fogta a kezét, és vigasztalta. Amikor anya meghalt, beletelt néhány napba, hogy megnyugodjon. Szombaton sírva fakadt, és azt kérdezte: "Lynne tényleg elment?" Aztán ennyi volt, megint nem evett és nem ivott. Nem hiszem, hogy aznap halt volna meg, ha anyukánk még élt volna. Azt szerették volna, ha az utolsó percükig együtt lehettek volna. Ez sikerült is nekik".

Julie, a derbyshire-i Glapwellből, hozzátette: "Mindent együtt csináltak. A munkájukon kívül soha nem voltak külön; igazi lelki társak voltak. Még a mai napig sem tűnik valóságosnak. Nem sok telt el azóta, hogy elhunytak. Minden olyan gyorsan történt, de nagyon hálás vagyok a hospice dolgozóinak, hogy egymás mellett lehettek".

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek