baleset

Sosem lesz vége? Újabb frontális karambol Budapesten, 1,5 éves kisgyerekkel rohantak a mentők a kórházba

Létrehozva: 2024.07.12.

Sokan megsérültek.

A sofőrnek nem volt jogosítványa, az autó nem rendelkezett forgalmi engedéllyel, és az utastérben nem volt gyerekülés sem; egy másfél éves kisfiú súlyos sérüléseket szenvedett. A rendelkezésre álló adatok szerint 2024. július 11-én 16 óra körül a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlekedési rendőrei az M0-s autóúton, Gyál közelében próbáltak igazoltatni egy Suzuki típusú gépjárművet, aminek a sofőrje a rendőri jelzésre nem állt meg, a rendőröket kikerülve, elhajtott a Nagykőrösi út irányába.

A Pest vármegyei rendőrök követték a szabálytalankodó sofőrt, aki Budapesten, a XIX. kerületben, a Nagykőrösi út és a Hofherr Albert utca kereszteződésében frontálisan ütközött egy Skoda típusú személygépkocsival. A balesetet okozó férfi, női utasa és egy másfél éves kisgyermek súlyos sérüléseket szenvedett. A gépkocsiban nem volt gyermekülés. A másik autóban egy férfi és egy nő utazott, ők nem sérültek meg. A Suzuki a frontális ütközés előtt másik három gépkocsival is karambolozott. A sérülteket a mentők kórházba vitték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály közúti baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt indított eljárást a 21 éves K. Márió valkói lakos ellen - írja a Police.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek