Túlélő

"Órákra voltam a haláltól: hihetetlen, mi mentett meg"

G.X

Létrehozva: 2024.07.07.

Az asszony három gyermekével közölték: itt az ideje elbúcsúzni az édesanyjuktól. Aztán megtörtént a csoda.

Valóságos csoda, hogy életben van az a hatvanéves, háromgyermekes édesanya, akinek szeretteivel tavaly decemberben közölték: ideje búcsút venniük, ugyanis szinte bizonyos, hogy nem tudják megmenteni az életét. Az ekkor más az őt megtámadó húsevő baktériuktól szeptikus sokkban lévő asszonynak utolsó ötletként nátrium-hidrogén-karbonátot, közismertebb nevén szódabikarbónát adtak infúzión keresztül, mely csodák csodája hatott. A nő 43 nappal azután, hogy közölték, meg fog halni, végül elhagyhatta a kórházat.

Az édesanya órákra volt a haláltól a húsevő baktérium okozta vérmérgezés miatt. Aztán jött a szódabikarbónás kezelés...  

Az angliai Tunbridge Wellsben élő Beatrice Johnson tavaly decemberben kezdte magát egyre gyengébbnek érezni. Huszadikán, amikor már annyi ereje sem volt, hogy lépcsőzzön, kihívta a mentőket, akik azonnal kórházba szállították, miután megvizsgálták, és még a pulzusát is alig érezték. Már azt sem értették, hogy lehet még eszméleténél az asszony. A kórházban tovább romlott az állapota, a dokik pedig hamarosan már azzal hívták a családját, hogy búcsúzzanak el tőle, mert már nem tehetnek érte semmit.

A családom jött, és végső búcsút vett tőlem. Senki sem gondolta, hogy ma itt leszek, de az orvosok nem adták fel a harcot. Soha nem gondoltam volna, hogy egy olyan egyszerű dolog fog megmenteni, mint a szódabikarbóna

 – magyarázta a The Sunnak Beatrice, aki még mindig elképesztőnek tartja, mi mentette meg az életét. Mint egy igazi, odaadó édesanya, a történteket sem a saját, hanem gyermekei traumáján keresztül szemléli:

 – Gyűlölöm, hogy a gyermekeimnek át kellett esnie ezen a traumatikus eseményen – jelentette ki.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek