Gyermekbántalmazás a szolnoki kalandparkban

Kattant a bilincs a csuklóján, mielőtt meglincselték volna – ilyen álhírek terjednek a kisfiút felrúgó karatemesterről

IF

Létrehozva: 2024.07.20.

Bejárta a világhálót az a felvétel, ahogy a szolnoki kalandparkban felrúgnak egy kisfiút. Már a rendőrség is nyomoz a történtek miatt. A gyermekbántalmazási eset az egész országot felháborította.

Ahogy arról lapunk korábban már többször beszámolt, felháborító videófelvételt tett közzé a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. a közösségi oldalára, amelyen az látható, ahogy egy férfi felrúg egy kisfiút a szolnoki kalandparkban. A gyerek a rúgás hatására megpördült a levegőben, és földet érve megütötte magát. A jászberényi Yakuzák SE elnöke egy közleményben kért bocsánatot a kisfiútól és családjától. A Szolnoki Rendőrkapitányság garázdaság vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást.

A férfi kegyetlenül bánt a gyermekkel Fotó: Szolnoki Városüzemeltetési Kft.

Egy ország aggódik azért a 8 éves jászberényi fiúért, akit brutálisan felrúgott a Yakuzák SE vezetője a szolnoki kalandparkban. Roland el sem merte mondani az édesanyjának, hogy mi történt vele azon a borzalmas napon. A gyermekbántalmazás mindenkit megdöbbentett. Egy jászberényi ügyekkel foglalkozó nyilvános Facebook-csoportban sokan testi, lelki gyógyulást kívántak a kisfiúnak és együttérzésüket fejezték ki a család felé. Az egyik hozzászólásra reagálva a bántalmazott gyermek anyukája kifejtette, hogy a fia nem járt a Yakuzák SE és Agócs Tibor edzéseire, csupán csak a táborba vittel el a nyári szünetben. 

Mint az kiderült, a 8 éves Roland a kalandparkban vitába keveredett egy másik gyerekkel, ez volt az indikátora az edző botrányos cselekedetének. A sportvezető ugyanis ekkor odalépett és brutálisan felrúgta a fiút, aki a fejére esett, a férfi pedig otthagyta a földön mozdulatlanul fekvő gyermeket. 

Miután visszament, leöntötte vízzel és felrángatta, hogy „mi vagy te, lány?”

 – írta kommentben Roland édesanyja.

Az anyuka arról is beszámolt, hogy szeretett fia el sem merte neki mondani, hogy mi történt, mert azt hitte, hogy ő annyira rossz volt, hogy ezt megérdemelte. Hozzátette: szerencsére a kisfiú nem szenvedett súlyos sérülést és fizikálisan jól van. Tehát ezek voltak az előzmények. 

Álhír terjed az interneten

Az elmúlt 24 órában azonban felröppent a hír, miszerint a gyermekbántalmazón sok posztoló kívánságának megfelelően végre kattant a bilincs. Állítólag a TEK találta meg a férfit, aki, mióta fény derült szörnyű tettére, rejtőzködni kezdett, de őrizetbe vették, mielőtt meglincselték volna. Bár sokan örültek ennek a hírnek, erre az eseményre még várnunk kell. Az álhír futótűzként terjedt az interneten: mint kiderült, Bálint Natália bejegyzését vette készpénznek az egyik hírportál, aki közösségi média oldalán tette közzé, hogy egy ismerősétől arról értesült, a férfit elfogták. A művésznő azonban nem sokkal később frissítette a bejegyzését, amelyben elnézést kért követőitől azért, mert nem volt elég körültekintő, illetve a hírportálnak is odaszúrt.

Ezért fontos, hogy ne másold, ne lopd a posztot, mert akkor értesülsz arról, hogy 13 év alatt először egy téves információ jelent meg az oldalamon. Sajnos nem voltam elég körültekintő, hittem a régi kedves ismerősömnek, aki ismeri Agócs Tibort. Ő pedig ugyanilyen jóhiszemű volt egy másik ismerősével. Tanultam az esetből. Mindenesetre remélem, ami ma álhír, az hamarosan valóság lesz! 

– írta.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek