Gyász

Ha létezik "szép" temetés: hófehér hintó vitte a napokban meghalt 10 éves ikerlány rózsaszín koporsóját

B.

Létrehozva: 2024.07.05.

A gyermeket egy hófehér lovas hintóval kísérték utolsó útjára és egy apró, rózsaszín koporsóban temették el.

Örök nyugalomra helyezték azt a mindössze 10 éves ikerlányt, aki pár héttel ezelőtt tragikus körülmények közt vesztette életét. A június 28-án tartott temetésen Ellie Goulding Meddig szeretlek című dala is szólt, miközben a gyermeket egy hófehér lovas hintóval kísérték utolsó útjára és egy apró, rózsaszín koporsóban temették el.

A kis Shaylisha Morrison egyik nap váratlanul rosszul érezte magát és hasmenése is volt. Másnap, május 30-án a kanapén fekvte talált rá az édesanyja, Debbie, és már semmire sem reagált. Életét a helyszínre riasztott mentőknek sem sikerült megmenteniük. Ikertestvére, Chardonnay négy nappal később kórházba került, szintén rosszullét és hasmenés gyötörte, de ő szerencsére mostanra már jól van.

Kiderült, hogy a lányok születésüktől fogva székrekedéssel küzdöttek. Édesanyjuk mindig bejelentette a tüneteiket az orvosuknak, aki csak mindig annyit mondott: 

Adjon nekik sok gyümölcsöt, zöldséget és vizet.

Shaylisha halálának oka még nem derült ki, de a gyászoló családnak azt mondták, hogy valószínűleg a bélproblémák szövődményeibe halt bele.

Van egy hely a szívünkben, amelyet csak te tudsz betölteni. Most elmentél, minden nap nagyon hiányzol. Szeretünk hercegnőnk, aludj jól, repülj magasan. Ragyogj fényesen, gyönyörű ragyogó csillagom

- fogalmazott a temetésen a gyászoló édesanya.

Az édesanya most arra buzdítja a bélproblémákkal küzdő gyermekek szüleit, hogy mielőbb vizsgáltassák meg őket, írja a The Sun.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek