Rejtély

„Gyilkosság történt benne” – titokzatos bunkert találtak az elhagyatott budapesti ház alatt

KN

Létrehozva: 2024.07.20.

Felhalmozott tartós élelmiszereket és rengeteg gyerekjátékot rejtett egy elhagyatott kertes ház alatt kialakított bunker. Akik látták, azok is csak találgatják, hogy mi történhetett a hátborzongató helyszínen.

Sietve kellett távozniuk a lakóknak egy kertes házból, mert mindent hátrahagytak, ruhákat, gyerekjátékokat, élelmiszereket. A „Parasrácok” nevű tiktokkerek bejárták az ingatlant. Meglepve tapasztalták, hogy a ház alatt egy többszobás bunker épült.

A ház alatt bunker található Fotó: TikTok

„Ki tudja, hogy milyen titkokat rejt az a porta”

A házban rengeteg felhalmozott befőtt és kompót volt, valamint gyermekholmik, illetve játékok. A ház alatti bunkerben több, emeletes ágy is helyet kapott, feltöltött éléskamra is volt benne, amit már belepett a por.

Félelmetes nézni. Ki tudja, hogy milyen titkokat rejt az a porta

– jegyezte meg egy követő a videó alatt.

Mindent hátrahagytak a lakók Fotó: TikTok

„Gyilkosság történt benne”

Az emberek találgatni kezdtek, hogy vajon hol lehet a hátborzongató ház, de az urbexesek, az íratlan szabályaikhoz hűen, nem árulják el, hogy pontosan hol találhatóak a helyszínek, nehogy vandálok menjenek oda.

Budapesten van, többször voltam bent, gyilkosság történt benne, az ajtókon még rajta van a rendőrségi matrica 

– állította egy férfi a videó alatti kommentszekcióban. 

– Ha nem tévedek ez az a terület, amin hajléktalanok biztonsági őrnek adják ki magukat – találgatott egy másik hozzászóló.

Biztos, hogy Magyarország, mert a kakasos csempe, ez volt a szocializmus egyik ékes darabja.

 

Mi az az urbex?

Az urbex az urban exploration rövidítése, ami fordításban városfelfedezést jelent. Az urbex egy elterjedt szabadidős tevékenység, aminek már saját szubkultúrája van. A városfelfedezés lényege, hogy elhagyatott, lepukkant, romos, vagy éppen működő, de elzárt ember alkotta helyekre, vagy tárgyakhoz jussunk el. Az urbexesek célpontjai lehetnek például elhagyatott városok, gyárak, kórházak, elmegyógyintézetek, börtönök, csatornahálózatok, alagutak, katakombák, ipari és katonai létesítmények, vagy éppen magára hagyott parasztházak, tanyák. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek