Tragédia

Tragédia az Árpád hídon: ők a Suzukiban elhunyt vétlen áldozatok - összetörtek Mónika és Ervin szerettei

B. T.

Létrehozva: 2024.07.04.

Módosítva: 2024.07.04.

Mónika és Ervin együtt dolgozott, a baleset idején munkából tartottak hazafelé. A fiatal nőért rajongtak kicsik és nagyok, Móni ugyanis mesemondóként vált híressé.

Egy egész országot sokkolt az a horrorbaleset, ami július 3-án, szerdán éjjel történt az Árpád hídon. Mint azt a Bors is megírta, a 43 éves Roland ellopott egy taxit a lakhelyéhez közeli óbudai Tavasz utcában, majd szemből hajtott fel vele az Árpád hídra. 

Mónika és Ervin alig pár kilométerre voltak otthonuktól   Fotó: Bors

Már a felhajtón nekiment egy kocsinak, innen azonban még tovább rongyolt, és a híd közepén egyenesen nekirohant egy Suzukinak és egy másik taxinak. A vétlen taxiból négy embert kórházba vittek, a kocsit vezető N. Tamás súlyosan megsérült, állapota jelenleg is súlyos, míg az ámokfutó meghalt az ütközéskor. Ugyanúgy életét vesztette a Suzukiban ülő két fiatal, Sz. Mónika és B. Ervin is, akiknek a holttestét csak a tűzoltók tudták kiszabadítani a kocsi roncsai közül. 

Mint azt lapunk megtudta, a fiatalok egy, a magyar fiatalokért létrehozott szervezetben dolgoztak a II. kerületben, a baleset idején munkából tartottak együtt haza. 

Úgy tudjuk, hogy a felvidéki születésű Mónika rajongott a magyar nyelvért, a kultúráért, a hagyományőrzésért és a folklórért, ő maga is népszerű mesemondónak számított, gyakran tartott felolvasásokat felnőtteknek és gyerekeknek is, míg a gyergyószentmiklósi Ervin a szervezet egyik ügyintézőjeként dolgozott: 

 

Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy egy fiatal pár békében utazik haza, és ez történik. Móni volt a világ legjószívűbb embere, imádták a gyerekek és a felnőttek is. Csodásan mesélt, látszott, hogy a lelke is benne van. Rendszeresen vállalt mesemondóesteket, most is több ilyenen részt vett volna

 - mondta a fiatal nő egyik ismerőse. Információink szerint nemrégiben jegyezték el egymást párjával, Ervinnel, akivel boldogan éltek együtt óbudai lakásukban. A baleset idején is ide tartottak: szinte perceken múlott, hogy hazaérjenek. 

Szegény Ervin pár éve vesztette el az édesanyját, ez hatalmas törés volt az életében. De sokat dolgozott, és teljes életet élt 

- mondta a páros másik ismerőse. 

Az ámokfutó taxitolvaj ellen több bűncselekmény miatt nyomoznak, ugyanis aznap kora hajnalban már egyszer szembetalálta magát a zsarukkal: akkor drogos állapotban randalírozott a Tavasz utca egyik házában. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek