Tragédia

Tragédia az Árpád hídon: „Pár napja beszéltünk” – szívszaggató szavakkal búcsúznak a fiatal szerelmespártól

B. T.

Létrehozva: 2024.07.05.

Módosítva: 2024.07.07.

Mónikát és Ervint mindenki szerette, most százak gyászolják a tragikus sorsú szerelmespárt.

Két vétlen, fiatal áldozat halála rázta meg az egész országot július 3-án, szerda este. Ismeretes, Mónika és Ervin éppen hazafelé tartottak aznap késő este, amikor az Árpád híd közepén egy ámokfutó férfi egy lopott taxival száguldott neki a Suzukijuknak és egy másik taxisnak. A két fiatal azonnal meghalt a kocsiban, ahogyan a gázoló is, testüket a tűzoltóknak kellett kiszabadítani a roncsból, míg a szintén vétlen taxiban négyen megsérültek.

A Suzukiból lángvágóval tudták csak kiemelni a holttesteket. Fotó: Bors

A Felvidékről származó, 32 éves Sz. Mónikát és jegyesét, a 34 éves, székely származású B. Ervint mindenki imádta, a kedves fiatal pár boldog és tevékeny életet élt Budapesten. Mint a ketten a Rákóczi Szövetség munkatársai voltak, akik számos rendezvényt bonyolítottak le a magyar nyelv, a magyar kultúra népszerűsítésére, magyar fiatalok számára. Munkahelyük most szívszaggató szavakkal búcsúzott a tragikus sorsú jegyespártól:

Megrendülve és mély fájdalommal gyászoljuk két fiatal volt munkatársunkat, akik egy tragikus autóbalesetben életüket veszítették. Isten nyugtassa Sz. Mónikát és B. Ervint! Emléküket megőrizzük, az örök világosság fényeskedjék Nekik

 - búcsúzott a fiataloktól a munkahelyük.

 Mónika a munkája mellett szenvedélyesen szerette a népi hagyományokat, a folklórt, ő maga is mesemondóként tevékenykedett. A gyerekek és a felnőttek is egyaránt rajongtak érte, most százak gyászolják a fiatal nőt:

Mónika személyében nem csak egy fantasztikus ember, hanem egy kiváló mesemondó is eltávozott közülünk, akinek meséi mindig mosolyt csaltak a közönség arcára, s mi fiatal mesemondók rengeteg tudást is meríthettünk belőlük! Meséit megőrizzük és tovább adjuk, nyugodjanak békében

 - írta összetörten a nő egyik ismerőse. Egy másikuk hozzátette, hogy szerencsésnek tartja magát, hogy hallhatta élőben Moncsit, a csodás mesemondó lányt. Másikuk hozzáfűzte: ő még nem sokkal halála előtt beszélt a mindenki által életvidámnak, mosolygósnak tartott Mónival: 

Ezt nem hiszem el.... pár napja beszéltük meg, hogy viszek neki egy kendőt a gyűjteményébe...

 - tette hozzá szomorúan. 

Több százan gyászolják a fiatal párt:

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek