Kóma

"Elhagyott minket" – látta a túlvilágot a halálból visszatért nő, elárulta, mi vár ránk

Bors

Létrehozva: 2024.07.03.

A fiatal nő "odaát" már nem emlékezett földi életére. Találkozott Istennel, aki lenyűgözte.

Egy grafikusként dolgozó meg van győződve arról, hogy kis híján végzetes asztmás rohama elvezette őt Istenhez. A 24 éves Mariandree Cárdenas kómába került, és ez idő alatt megtudta, mi vár ránk a túlvilágon.

A nőnek szörnyű halálközeli élményben volt része. Hirtelen tört rá az asztmaroham, és már alig kapott levegőt, de utolsó erejével még írt egy segélykérő üzenetet az édesanyjának. Mire az asszony és a testvére a helyszínre értek, már eszméletlen volt. A guatemalai nőt kórházba vitték, ahol az orvosok mesterséges kómába helyezték – írja a Daily Star. A beteg arról számolt be, hogy utoljára azt hallotta, amint egy nővér vagy orvos azt mondta róla: "elhagyott minket".

Egy szempillantás alatt megszűntem létezni a Földön, és egy fénnyel teli helyen jelentem meg, de Nap, Hold és csillagok nélkül. Egy hosszú asztalnál ültem, tele olyan étellel, amit még soha nem láttam, tele olyan emberekkel, akiknek már nem volt emberi testük, hanem a fény teremtményei voltak. Senki sem szavakkal beszélt, mindenki az elméjét használta

– nyilatkozta Mariandree, hozzátéve, hogy ő is gondolatátvitellel kommunikált, de ott ez volt a normális, és úgy érezte, mindig is oda tartozott. Nem emlékezett az előző életére, sem a családjára, sem a Földre, számára ezek soha nem léteztek.

Előttem ült Isten. Tudom, hogy Isten volt, mert ő volt a legfényesebb, ő volt, aki megvilágította az egész helyet. Nem láttam az arcát, de tudtam, hogy nevet. Nagyon boldog volt és mosolygós. Lenyűgözött

– vallotta be a nő, akihez aztán odalépett Isten, és közölte vele, hogy vissza kell térnie, mert még nem jött el az ideje, hogy köztük legyen. Mariandree úgy érezte, három órát tölthetett a túlvilágon, de valójában három napig volt kómában.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek