UFO

Áttörő bizonyíték UFO-ügyben: űrhajók törmelékeire bukkantak

L.A.

Létrehozva: 2024.07.22.

Meglepő dologra bukkantak.

Az UFO-kutatók azt állítják, hogy azonosítatlan anyag birtokában vannak, amely a vizsgálatok szerint nem emberi eredetűek.

Anett UFO-t fotózott le? /
Fotó: Pexels.com

A minta apró darabkáit - amely könnyebb, mint egy virágszirom és aranyszínű - a héten mutatták be először egy konferencián a texasi Irvingben. A MUFON, az anyagot birtokló UFO-csoport szerint a mintát a NASA technológiájával vizsgálták meg, amely 90 százalékban azonosíthatatlannak találta. Ez azt jelenti, hogy ez vagy nem fém, vagy egy teljesen ismeretlen fém, amely különbözik a periódusos rendszerben szereplő összes többitől - állítják a kutatók.

Különleges fénye és textúrája miatt a MUFON felvetette, hogy a minta egy űrhajó törmelékéhez hasonlít - miután a mintát megszerző orosz kutató azt állította, hogy egy lezuhant UFO maradványai lehetnek. Független UFO-szakértők azonban megkérdőjelezték a leletet, mondván, hogy ez csak a legújabb a minták hosszú sorában, amelyek földönkívüli eredetűek lehetnek, de aztán kiderül, hogy nem azok.

A kutatók a MUFON nemzetközi szimpóziumán tartott előadáson bemutatták az anyag apró darabkáit. A csoport azt állítja, hogy további mintákat loptak el egy hivatalos amerikai postafiókból, miután a minták orosz megtalálója megpróbálta azokat postán eljuttatni a MUFON-nak.

Ez tipikus az ilyen jellegű bizonyítékok esetében

- mondta Ron James, a MUFON felelős igazgatója.

Úgy véljük, hogy ezt az anyagot szándékosan vitte el valaki, aki képes volt feltörni egy lezárt postafiókot, hogy megakadályozza a további vizsgálatokat. Hogy ki tette, azt csak találgatni lehet.

Bob Spearing, a MUFON kutatója elmondta a szimpózium résztvevőinek, hogy megkereste őt egy Arkagyij nevű orosz kutató, aki azt mondta, hogy orosz geológiai laboratóriumokban röntgenfluoreszcens pisztollyal tesztelte az anyagot. A technika (amely hasonló a NASA Mars Perseverance roverance marsjárójának hardveréhez) azt találta, hogy az anyag 90 százaléka nem azonosítható.

Ez nagyon-nagyon könnyű anyag és mintha pórusai lennének. Van benne egy kis arany árnyalat, de alapvetően fekete anyag. Annyira könnyű, hogy még egy virág sem hajlik meg tőle, ha rátesszük

- mondta Spearing.

Arkagyij, az orosz kutató, aki a mintát adta, azt állítja, hogy az anyag azután jelent meg a házában, hogy egy nem emberi lény kapcsolatba lépett vele, aki azt mondta neki, hogy egy lezuhant UFO-ból származik - írja a Daily Mail.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek