Megdöbbentő

UFO okozott riadalmat a faluban: „Úgy nézett ki, mint egy óriási csirke”

K. C.

Létrehozva: 2024.07.31.

Nem mindennapi estre derült fény.

Totálisan zavarba hozott egy nőt, az ami a szeme elé tárult, amikor szokatlan dolgot pillantott meg magasan felette lebegni az égen. 

Anett UFO-t fotózott le? /
Fotó: Pexels.com

Glasgow-tól mintegy 10 mérföldre nyugatra fekszik Bellshill városa, ahol nemrég egy furcsa sötét massza jelent meg az égen. A város egyik lakosa egy rövid, másfél perces videót is készített az UFO-ról, ahogy ide-oda kanyarog a levegőben. Sőt elmondása szerint a kék égbolton, a fehér felhők között, még alakot is váltott a jelenség. 

„Az égbolt mostanában gyönyörű volt, ragyogó színekkel, és amikor aznap harmadszorra is meghallottam a helikoptert, akkor már felnéztem megnézni, és a szemem sarkából megpillantottam” – kezdte beszámolóját az asszony. 

„A mozgása miatt akartam közelebbről megnézni. Egyszerűen furcsának találtam, és minél közelebb értem, annál inkább emlékeztetett egy dementorra a Harry Potterből” – tette hozzá a valószínűleg sokkot kapott nő, aki aztán egy sokkal földhözragadtabb leírást is adott az idegen járműről: 

„Egy ponton tényleg úgy nézett ki, mint egy óriási csirke, de még akkor is sötét volt, amikor a házam felett haladt el.”

A rejtélyes felvételt megosztotta az interneten, ahol többen is elmondták róla a véleményüket. Az egyik kommentelő sok évvel ezelőtt látni vélt valami hasonlót. Egy másik pedig annyit fűzött hozzá, hogy először szemeteszsáknak nézte, de biztosan nem az. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek