Hihetetlen

UFO-t leplezett le a Google, itt a megdöbbentő bizonyíték – Fotó

K. C.

Létrehozva: 2024.07.04.

Nem kellett sok, hogy kiderüljön az igazság.

Az UFO hívók folyamatosan figyelik a fórumokat, hátha végre olyan bizonyítékot találhatnak a földönkívüli élet létezésére, amit senki nem tud megcáfolni.

Anett UFO-t fotózott le? /
Fotó: Pexels.com

Ezúttal is ebből fakadt egy eset, ami alaposan megdöbbentette az embereket az interneten. Ugyanis azt hitték, hogy egy UFO-ra sikerült rábukkanniuk, amit maga a Google örökített meg. 

A titokzatos járművet 2024-es keltezésű műholdfelvételeken a kaliforniai Port Hueneme amerikai haditengerészeti bázis melletti kikötőben látták. Azonnal beindultak a találgatások, hogy mi lehet az UFO-szerű tárgy.

Miután a járművet kiszúrták a Google térképén, majd találgatások hozták lázba az összeesküvés elméletgyártókat kiderült az igazság. A jármű az amerikai hadsereg Manta Ray prototípusa, a személyzet nélküli víz alatti jármű (UUV). A gyártó Northrop Grumman által épített járművet hosszú időtartamú tenger alatti küldetésekre tervezték.

A vállalat bejelentette, hogy februárban és márciusban befejezték a teljes körű tesztelést Dél-Kalifornia partjainál. A Manta Rayt az amerikai védelmi minisztérium Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) programja keretében építették.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek