Ufó

Újra megjelentek a rejtélyes idegenek, most Berlin felett fényképezték le őket - Fotó!

K.B.

Létrehozva: 2024.07.11.

Fekete füstfelhő szerű idegeneket fotóztak le világszerte.

Az elmúlt években egyre több helyen bukkannak fel fekete füstgyűrűk, amelyekre továbbra sincs se a tudósoknak, se az ufó-hívőknek magyarázata. Nem tudni, hogy hogyan kerülnek több mint 50 méteres magasságba ezek a lassan mozgó, kerek, azonosítatlan objektumok, az viszont már biztos, hogy világszerte több városban is felbukkantak. Néhány héttel ezelőtt Ázsiában kapták lencsevégre, előtte már ahogy arról lapunk beszámolt, Budapesten is látni vélték és lefotózták, de korábban már Amerika több városa felett is megjelentek. Most pedig a napokban Berlin felett kapták lencsevégre a jelenséget.

Létrehozta a magyar UFO-adatbázist egy magyar páros /
Ufók nyoma lehet a fekete füstszerű képződmény világszerte /Fotó: vchal / shutterstock

Az érdekesség a fekete füstfelhőkkel kapcsolatban az, hogy bár a többi országban látott idegen objektumokra még nem találtak magyarázatot a kutatók, a magyar esetben elterjedt egy hihető magyarázat rájuk. 

A korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, hogy bár sokan méhrajnak vélték a látottakat, később az vált az elfogadott magyarázattá, hogy egy kísérleti telepen keletkezett, magasfeszültségű elektromos vezetékek tesztelésekor. 

A Berlin felett látható füstfelhőt itt láthatjátok:

A Budapesten látott fekete füstkarikát pedig itt tudjátok megtekinteni. Rátok bízzuk az eldöntését, hogy ugyanazt az objektumot láthatjuk-e a két felvételen:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek