Bizonytalanság

„Ultimátumot adtam a barátomnak - kidobom, ha nem azt csinálja, amit én akarok”

KL

Létrehozva: 2024.07.08.

A nő teljesen tanácstalan, hogy mitévő legyen.

Néha nehéz döntéseket kell meghozni a személyes boldogság érdekében. Sajnos nincs útmutató egy kapcsolat fejlődéséhez.

Ha felismerik a párok, miből áll a szerelem képlete, megmenthető a kapcsolatuk /
A férfi tétovázása a kapcsolatuk rovására mehet Fotó: Roman Samborskyi /  Shutterstock 

Vannak olyan párok, akik nem házasodnak össze mert az évek során rájönnek, hogy az nem nekik való, míg mások a párkapcsolat után néhány éven belül összekötik az életüket. Egy nő azonban egyre türelmetlenebb a barátájval, akivel már hat éve együtt vannak, mivel a férfi még mindig nem kérte meg a kezét - annak ellenére, hogy a nő már kifejezte erre irányuló vágyát.

A 24 éves nő elmagyarázta, hogy már úgy viselkednek, mint egy házaspár, és korábban már beszéltek az esküvőről, de párja még nem tette meg az első lépést, hogy megkérje a kezét. Elárulta, hogy a férfi két évvel ezelőtt említette először, kész arra, hogy eljegyezze a párját, amikor a nő elvégezte az egyetemet, de ő még mindig vár - ez pedig arra késztette, hogy ultimátumot adjon neki.

Most már eljutottunk arra a pontra, amikor azt mondtam neki, hogy nem érdekel, hogyan történik, én csak azt szeretném, hogy kérje meg a kezem, hogy egy év múlva összeházasodhassunk. Állandóan azt mondja, hogy mennyire szeretne feleségül venni és velem képzeli el a jövőt, ahol saját kis családunk lesz, de minden alkalommal, amikor megkérdezem, hogy mi akadályozza meg ebben, csak annyit válaszol, hogy nem tudja

- írta Reddit posztjában a nő, aki hozzátette, nem tudja, hogy barátja habozása mi miatt van, de hogyha nem kéri meg a kezét az év végéig, akkor szakít vele.

A nő a kommentelőknél arra volt kíváncsi, hogy nem volt-e túlságosan fenyegető a szerelmével szemben. Azonban felhasználókat megosztotta a hölgy története, voltak, akik úgy gondolták, hogy a nőnek a saját örömét kellene előtérbe helyeznie, és azt kellene tennie, ami neki jó, míg mások szerint még mindig fiatal, és nem kell sietnie az esküvővel - írja a Daily Star.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek