Tragédia

„Nem tudom, mit fogok csinálni nélküle" – 3 gyermekét és rákos férjét hagyta hátra az elhunyt családanya

L.A.

Létrehozva: 2024.07.20.

Törökországba mentek nyaralni, a boldog pillanatokat azonban egy szörnyű esemény árnyékolta be.

A 34 éves, brit Sophie Runkee és párja, JJ Warner családi vakációra vitték gyermekeiket a férfi rákkezelésének megkezdése előtt. Álomnyaralásuk azonban rémálommá vált, miután Sophie élettelen testét megtalálták szállodai lakásuk erkélyén. Warner elmondása szerint a nő július 11-én eszméletlenül esett össze egy éjszakai kirándulás után.

A család teljesen összetört. Nem tudják, mi lesz most  Fotó: GoFoundMe

A pár a 14 éves Aliciával, a kilencéves Tommyval és, kislányukkal, Lucával indult útra. Július 11-én Sophie és Alicia elment egy anya-lánya programra: táncolni mentek, míg a fiúk együtt maradtak otthon.

– Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat a törökországi nyaraláson, azt akartuk, hogy a gyerekek a szép pillanatokra emlékezzenek a betegségem helyett. Sophie a diagnózisom miatt ideges volt, ezért úgy döntött, hogy elmegy Aliciával, hogy egy kicsit lazítsanak, amíg én vigyázok a fiúkra. Sajnos túl sokat ivott. Visszajött és összeesett az erkélyen, rosszul lett és megfulladt a hányásától... – emlékezett vissza a tragédia pillanataira JJ, aki odarohant segíteni szerelmének, kitisztította a légútját, és megkezdte az újraélesztést. Sikerült visszahoznia az életbe, de minden remény rövid életű volt, mert gyenge volt a pulzusa, és sürgősen kórházba kellett szállítani. Az orvosok nem tudtak többet tenni Sophie-ért, és 24 órával később meghalt – írja a gbnews.

Nehéz szavakba önteni, mi történt, még mindig sokkban vagyunk. Sophie nem csak a feleségem volt, hanem a legjobb barátom is. 

A nap 24 órájában együtt voltunk, soha nem voltunk külön. Nem tudom, mit fogok csinálni nélküle. Nincs más az életemben. Ő volt életem szerelme, ő volt az én lelki társam. Nem is tudom, hogyan fogom túlélni ezt – fogalmazott JJ, majd Sophie-tól így búcsúzott:

Drága angyalom, életem szerelme, soha semmi sem lesz a régi nélküled.

 Örökké a szívünkben maradsz, örökké hiányozni fogsz, veled helyeznek majd engem is örök nyugalomra, amikor itt az én időm, és akkor újra együtt leszünk. Addig megígérem, hogy életem hátralévő részében vigyázni fogok a gyermekeinkre, és megpróbálok olyan jó szülő lenni, mint te voltál. Mindig az anyukájuk leszel, soha senki nem veheti át a helyedet.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek