Tűz

"Valószínűleg direkt gyújtották fel..." – Hatalmas lángokkal égett egy autó a VI. kerületben, lakhattak benne!

IF

Létrehozva: 2024.07.29.

Kigyulladt egy autó a VI. kerületben, egy telefonfülkére is átterjedt a tűz.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy gépkocsi Budapesten, a VI. kerületben, a Teréz körút és a Szondi utca kereszteződésénél. A katasztrófavédelem szerint a tűz átterjedt a mellette lévő telefonfülkére is. A fővárosi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat. A lángoló autóról több videó is kering az interneten.

Az autóban állítólag hajléktalan fiatalok laktak  Fotó: Bors

Igazán szürreális látványt nyújtott a körúton a hatalmas lángokkal égő Fiat Multipla. A helyiek számára nem volt ismeretlen a hónapok óta ott parkoló öreg autó. Elmondások szerint az autó tulajdonosa már évek óta nem használta a járgányt és idővel erre a hajléktalanok is felfigyeltek. Betörték az ablakait és a téli hideg hónapokra beköltöztek az autóba. Hamar szemeteszsákokkal telt meg a jármű, ami hatalmas bűzfelhőt vont maga köré. 

Ezt egy idő után megelégeltük, ezért páran összebeszéltünk és kipakoltuk a zsákokat az autóból. Ám nem sokáig tartott a nyugalmunk, ugyanis két fiatal kábítószeres arc felfedezte az elhagyatott autót és oda jártak drogozni

 – részletezte egy közelben élő lakó, aki a tűzoltókat is kihívta.

Állítása szerint közel 2 hónapig élt a két suhanc az elhagyatott gépjárműben, hatalmas kosztengert és bűzáradatot hagyva maguk után. 

Azt nem tudom pontosan hogyan és mi miatt gyulladt ki az autó. A barbershop-ban dolgozó hölgy szerint dulakodás volt az autóban és valószínűleg direkt gyújtották fel. Ez megmagyarázza azt is, hogy a tűz másnapján miért helyszíneltek még mindig a rendőrök

 – mondta.

Lapunk a történtekkel kapcsolatban felkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot is, amint válaszoltak kérdéseinkre cikkünket frissítjük.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek