Gyilkosság

Nagyon sózott gyermeke fejére az anyuka, a baba nem élte túl

L.A.

Létrehozva: 2024.07.22.

A bíró most elítélte a nőt.

Egy ohiói nő bűnösnek vallotta magát 4 hónapos fia meggyilkolásában, és legalább 20 évet börtönben tölt majd.

sziréna, rendőr, rendőrség
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A 40 éves Melissa Thorp csütörtökön bevallotta bűnösségét a Franklin County Common Pleas Bíróságon. Julie Lynch bíró ezután életfogytiglani börtönbüntetést szabott ki 20 év utáni feltételes szabadságra bocsátás lehetőségével – írja a CrimeOnline.

A rendőrségét a nő házához hívták ki, ahol a csecsemőt, Aaron Thorpot holtan találták. A test bomlási állapotban volt, Thorpot pedig gyilkossággal vádolták meg.

A Franklin megyei halottkém hivatala másnap boncolást végzett, és megállapította, hogy a fiú koponyája „tompa erővel vagy két tárgy közé szorulva zúzódott”. A nő ügyvédje azt mondta a bíróságnak, hogy az anya gyógyulási programban volt, és nem tudott arról, hogy terhes, amíg egyedül meg nem szülte a fiút, akiről azt gondolta, hogy csupán vesekő.

A nyomozók nem tudták megállapítani, hogy a fiú mennyi ideje volt halott, mielőtt rátaláltak. Thorp azt mondta a rendőrségnek, hogy előző este a gyerek még jól volt, de a nyomozók szerint a bomlás miatt valószínűbb, hogy több napja halott lehetett már.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek