Remény

"Ma hozta el az egyik önkéntesünk" – Végre biztonságban van az öt év után hazatért magyar Lassie

IF

Létrehozva: 2024.07.08.

Egy csévharaszti állatvédő alapítvány mentette meg a kunhegyesi négylábút.

Rengeteg embert megérintett annak a kunhegyesi kutyának a története, aki öt hosszú év után tért vissza elhunyt gazdájával közös otthonukba. Az eb napokon át ült a kerítés előtt és senki kedvéért nem tágított onnan. Úgy néz ki, most végre esélyt kapott arra, hogy egy boldog, új családba kerüljön, hála a Luca Kutyamenedék Állatvédő Alapítványnak.

Fotó: Facebook/Méda az Állatokért Egyesület - Kunhegyesi telep

Gazdája halála után évekig senki sem látta azt a kunhegyesi ebet, aki pár napja újra megjelent régi otthona kapujában. Bár már másik család lakik a házban és más kutya játszik az udvaron, a négylábú ragaszkodott régi emlékeihez. A ház új tulajdonosai gondját viselték a kutyának: megetették és megitatták, ám sajnos befogadni nem tudták, ugyanis saját kutyájuk nem fogad el másik állatot. A helyiektől tudták meg a kutya szomorú történetét.

A bácsi régi ismerősei szóltak, ez a kutya megtalálta rég elveszett otthonát és most nem tágít onnan

– írta a kunhegyesi egyesület a közösségi oldalon.

Sajnálatos módon, az egyesület sem tudta befogadni a kutyát, mert nincs elég hely a gyepmesteri telepen, így a közösségi média erejével próbáltak gazdit találni a hűséges állatnak. Szerencsére ennek hamar meg is lett a gyümölcse, a Luca Kutyamenedék Állatvédő Alapítvány fogadta a kutyust.

A kutyus már biztonságban van  Fotó: Facebook/Luca Kutyamenedék Állatvédő Alapítvány

Ma hozta el az egyik önkéntesünk, valószínűleg holnap írunk róla. Addig is küldök egy képet arról, amikor megérkezett.

 – kommentelte cikkünk alá az állatvédő szervezet, akik hozzátették, hogy a menedékhely Csévharaszton van, minden szombaton nyílt nap van, így bárki, aki szeretne vele megismerkedni, megteheti, ugyanis hamarosan gazdikereső lesz.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek