Égi jelenség

„Most érkezett el az idő, hogy betoppanjon a nagy ő” – kitálalt a főboszorkány a hazánkban is megfigyelhető rejtélyes égi jelenségekről

Létrehozva: 2024.07.08.

Különös égi jelenség kápráztat el július első felében. Azon túl, hogy gyönyörű látványban lesz részed ha éjszakánként az eget kémleled, még a szerelmi életedre is nagy hatással lesz a főboszorkány szerint.

A csillagászati nyár rövid éjszakáin gyönyörködhetsz a világító felhőkben. Alkonyat után, a szürkület végétől, amikor már a Nap a horizont alatt jár, egészen a csillagászati szürkület közepéig várhatod a felbukkanását.

Silhouette,Of,A,Person,Looking,At,Noctilucent,Clouds,(nlc,,Night
Nem csak gyönyörű, de a szerelemre is nagy hatással vannak a világtó felhők Fotó: Menno van der Haven /  Shutterstock 

A mezoszféra határában a földtől 80 kilométerre alakul ki ez a csodálatos égi jelenség, ami nagy hatással van mindenkinek a szerelmi életére.

A világító felhők különös energiákkal bírnak. Hatásukat szinte egész nyáron kifejtik, és rányomják a bélyegüket a szerelmi életedre. Most érkezett el az idő, hogy betoppanjon a nagy ő, ezzel felbolygatva a nyugodt kis életedet. 

- mondja sejtelmesen Szegedi Erika Európa és Magyarország főboszorkánya, aki mindenkit arra buzdít, hogy most kezdeményezzen a szerelemben, mert próbálkozásait nagy eséllyel siker koronázza majd. 

 Szegedi Erika úgy látja, hogy a nyár folyamán még az is szerelembe esik, aki nem akar. Fotó: Bors

Erika úgy látja, hogy a nyár folyamán még az is szerelembe esik, aki nem akar. A szerelemre vágyók számára elérkezik a kánaán. Lubickolhatnak az érzelmekben. De ha párkapcsolatban élsz, akkor viszont sok bonyodalomban lesz részed. Hiszen az új szerelem felkavarja az állóvizet.

De ne dönts elhamarkodottan, mert az új mindig veszélyeket is tartogat. Sok esetben érdemes inkább a régi párunk mellett kitartani, és több energiát fordítani, a kapcsolat megmentésére. 

- figyelmeztet Erika, aki szerint a következő néhány hónap fogja meghatározni az év hátralévő részét a szerelem terén. A világtó felhők pozitív energiáinak köszönhetően a hatalmas változások szinte egyik napról a másikra érezhetőek lesznek.

Ez az év az Oroszlánok éve, számukra az élet minden területén pozitív események sorát látja a főboszorkány. De most ennek a különös jelenségnek a hatására szinte mindenkinek kedvezni fog Ámor. A főboszorkány azt tanácsolja, hogy járj nyitott szemmel és azonnal csapj le a kínálkozó lehetőségekre a párkapcsolatok terén.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek