Időutazás

115 éves fotón bukkant rá saját magára egy férfi: „Nem hamisítvány”

K. C.

Létrehozva: 2024.08.30.

Barátainak köszönheti a hatalmas felfedezést egy férfi, akit időutazónak hisznek.

Nem mindennapi történet látott napvilágot, aminek a főszereplője egy férfi és egy 1905-ben készült fénykép. Michael Koropisz alaposan összezavarodott, amikor saját magát vélte felfedezni a régi fotón, amire a barátai bukkantak az Instagramon.

Az "időutazó" szerint más lesz a világ néhány éven belül /
Fotó: tomertu

A 115 évvel ezelőtt készült fotón, akár maga Michael is lehetne vagy éppen az ikertestvére. A lelkes művész, aki a viktoriánus korszak iránti szeretetéről ismert azt mondja, most már érti, miért érez késztetést arra, hogy viktoriánusan öltözzön, és kerülje a 21. századi technológiát.

„Az Instagramon küldték el a fotót, mivel valaki azt hitte, hogy én vagyok az. Egy gallérokkal foglalkozó weboldalon látták. Leesett az állam, amikor rájöttem, hogy nem én vagyok, ugyanolyan a hajunk, az arcformánk, az orrunk és az öltözködési stílusunk. Amikor a neten rákerestem a képre, tudtam, hogy nem hamisítvány, és valójában 115 évvel ezelőtt készült. Mindig is a 19. századi korszak megszállottja voltam, a ruhatáramat és az életstílusomat is ennek szenteltem, és most már tudom, az előző életem miatt van így” – árulta el Michael a Daily Starnak.

„Sokan 'időutazónak' neveztek az interneten, de nem tudom, mit gondoljak. Ez az egyik legbizarrabb dolog, amit valaha láttam, tényleg úgy néz ki, mint én. Igazán hátborzongató, mintha egy mai pillanatképet néznék, de ez nem jelenti azt, hogy nem én vagyok az. Most már biztos vagyok benne, hogy a régi szép időkben körbejártam ezt a világot” – tette hozzá a férfi.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek