Gold digger

"35 éves vagyok, és 77 évessel randevúzok - az emberek aranyásónak hívnak, de csak én tudom az igazságot"

P. Flóra

Létrehozva: 2024.08.24.

Már az esküvőt tervezik és azt mondják, a támadások csak megerősítették a kapcsolatukat.

Tejben-vajban füröszti barátnőjét egy 77 éves férfi, Larry. 35 éves kedvesével már 9 éve vannak együtt, az emberek mégis aranyásónak tartják a mai napig a nőt.

Fotó: YouTube

A 34 éves Imani és a 77 éves Larry majdnem egy évtizede vannak együtt – bár csak pár év múlva címkézték fel a kapcsolatukat. Egy társkereső oldalon ismerkedtek meg, amikor Imani "valami hétköznapibbat" keresett, de Larry képei azonnal vonzani kezdték. Nem számított rá, hogy kapcsolatba kerülhet valakivel, aki sokkal idősebb nála, de ez megváltozott, amikor megismerkedett Larryvel.

A népszerű Love Don't Judge YouTube csatornán nyilatkozva Imani a következőket mondta: "Általában vonzóbbnak találtam az idősebb férfiakat, és nagyon vonzó idősebb úriembernek véltem Larryt is, és amikor személyesen találkoztam vele, nem okozott csalódást ." A pár között 43 év korkülönbség van, de azt mondják, hogy ezt gyakran észre sem veszik; hasonló érdeklődési körük van, és nagyszerű közöttük a kommunikáció, ami szerintük kapcsolatuk szilárdságának a kulcsa.

Imani, aki gyakran enged betekintést kapcsolatába a közösségi médiában, azt mondja, hogy Larryvel a pezsgő személyisége miatt "soha nincs unalmas pillanat". Amellett, hogy bőven van beszélgetnivalójuk, a pár luxus életet él, és szeret együtt utazni – például Dubaiba és Párizsba –, emellett Larry gyakran viszi vásárolni és golfozni Imanit.

"Folyton kényeztet. Volt, hogy elvitt Párizsba, csak, hogy vásárolgathassak. Ritkán mond nemet nekem" - mesélte a nő.

"Nagyon hálás mindenért, amit kap" - vette át a szót Larry. "Nem a pénzemért van velem, nem úgy viselkedik, mint egy otthon ülő háziasszony. A mi kapcsolatunk különleges, nem szokványos, és az emberek nem tudnak mit kezdeni a nem szokványos dolgokkal. Nem tudom elképzelni az életem Imani nélkül."

Még a saját barátaik is azt gondolták, a kapcsolatuk nem lesz hosszú életű, ám ők mindenkire rácáfoltak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek