Korkülönbség

"A férjem 25 évvel idősebb nálam, azt hiszik, ő az apám"

P. E.

Létrehozva: 2024.08.05.

A pár mindössze két hét randizás után eljegyezte egymást, mert mint mondták: azonnal tudták, hogy megtalálták a lelki társukat.

Egy 30 éves, korához képest fiatalnak tűnő nő bevallása szerint sokkal idősebb férjét gyakran összetévesztik az apjával. Amikor 2019-ben a 30 éves Kayy Mackenzie egy kocsmában találkozott Davey Mackenzie lakberendezővel (55), a pár a 25 évnyi korkülönbség ellenére azonnal egy hullámhosszra került. Mindössze két hét randevúzás után Kayy és Davey eljegyezték egymást, és 2021 decemberében összeházasodtak.

 

De Kayy-t, a Surrey állambeli Epsomból származó zenés színházi előadót gyakran összetévesztik férje lányával. Elmagyarázta: „Ha egy étterembe megyünk randizni, a személyzet mindig megjegyzi, milyen jó látni, hogy egy apa a lányával vacsorázik. Mindig zavarba jönnek, amikor elmondom nekik, hogy házasok vagyunk."

Egy kocsmában találkoztak, ahol egy sör mellett megbeszélték az életüket és rájöttek, ugyanolyan a világról alkotott képük.

"Amikor először találkoztunk, azt mondta, azonnal észrevett, ahogy beléptem az ajtón és már akkor megjegyezte, hogy »ő lesz a nő, akit feleségül veszek«. Én a táncparketten figyeltem fel rá, olyan menőnek tűnt és sokkal fiatalabbnak nézett ki, mint amilyen valójában."

Két hét múlva már együtt éltek, a Covid-lezárás pedig nekik éppen kapóra jött, hiszen a bezártság alatt összecsiszolódtak. Kayy nem habozott igent mondani, amikor Davey fél térdre ereszkedett előtte. 

"Tudtam, hogy ő a lelki társam, így nem láttam értelmét a várakozásnak."

Daveynek három gyermeke van a korábbi kapcsolataiból, mind a húszas éveik elején járnak. Kayy hozzátette: „A családjának a korkülönbség miatt eltartott egy ideig, amíg elfogadtak. De most már nincs gond – ha találkozunk, mindannyian kijövünk."

Kayy elmagyarázta, hogy annak ellenére, hogy egy generációnyi különbség van, ő és Davey kiegészítik egymást és tanulnak egymástól. Azt mondta: „Sok élettapasztalatból sok bölcsességet merít, én pedig megtanítom neki a modern dolgokat, például a telefon helyes használatát".

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek