Idegen észlelés

A műszerek is jelezték, UFO-k tűntek fel az égen, az óceánon át menekültek

Bors

Létrehozva: 2024.08.25.

A TicTac alakú repülő tárgyak elképesztő sebességgel haladtak. Úgy látszik, a Pentagon a bizonyítékok eltüntetésén dolgozik.

2004-ben a Nimitz amerikai nukleárisrepülőgép-hordozó és kísérőhajói a kaliforniai San Diego flottabázistól mintegy 160 kilométerre gyakorlatoztak. Eközben egy furcsán mozgó és hihetetlenül gyors, TicTac alakú repülő tárgy tűnt fel a képernyőkön, amelyet nemcsak a pilóták, hanem hajók radarjai is észleltek. A bizarr UFO-észlelés kapcsán szólalt meg két tiszt.

A hajók radarállomásán dolgozó Kevin Day és más tanúk azt állítják, hogy az észlelést követően számos kiváló minőségű radar- és szonáradatot küldtek egy haditengerészeti bázisra, azonban a Pentagon később azt állította, hogy ezek az adatok nem érkeztek meg, amiről a szemtanúk azt gondolják, el akarják tussolni a történteket. Egy másik forrás, aki a Védelmi Minisztériumnak dolgozott, megerősítette, hogy egy közeli tengeralattjáró szonáradatai szerint az UFO-k víz alatt haladtak elképesztő gyorsasággal.

Kevin Day azt is elmondta, hogy a találkozás előtti tíz napban hasonló objektumokat észlelt a radarján, amelyek hihetetlen sebességgel száguldottak földfelszín felé - írja a Daily Mail. Állítása szerint vagy száz tárgyra figyeltek fel, amelyek a katonai és polgári repülőgépek által használt légtér, azaz 20.000 méter felett repkedtek. Ezek az objektumok csoportosan érkeztek, és végül eltűntek a mexikói Guadalupe-sziget közelében, mintha alámerültek volna az óceánban.

A 20. évfordulójához érkező esemény az egyik legerősebb bizonyítéka lett annak, hogy a katonaság alkalomadtán találkozik az Egyesült Államok légterében másik bolygóról érkező eszközökkel vagy lényekkel.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek