Küzdelem

„A testem megtört, a lelkem erős maradt” - Ez volt a halálos beteg édesanya utolsó kívánsága

K. C.

Létrehozva: 2024.08.23.

A halálos beteg édesanya utolsó kívánsága egészen szívbemarkoló.

Egy jó ideje már küzdött a rákjával a 49 éves Liene Pastore, ám most az orvosok közölték vele, az állapota gyógyíthatatlan. A rákja sajnos a vártnál sokkal gyorsabban kezdett szétterjedni a testében, és emiatt már csak hetei lehetnek hátra.

nővér, kórház
Képünk illusztráció / Fotó: pexels

Liene a sokkoló hír hallatán meghozta a szívszorító döntést: férjével és ötéves fiával együtt beköltözött egy támogató otthonba. Liene-t az otthon egyik orvosa megkérdezte, hogy van-e valami különleges dolog, amit szeretne csinálni. Az édesanyja utolsó kívánsága pedig nem más volt, mint egy egyszerű állatkerti kirándulás.

- A férjem otthon ápolt engem, de ez nem volt jó felállás. A testem nagyon gyenge volt, de a fiam azt akarta, hogy menjek ki vele játszani. A testem sok gondot okoz, de lelkileg és szellemileg jelenleg erősnek érzem magam. Egyszerűen imádom az életet. Csak az életet. Hallani a madárcsicsergést, nézni a kertet, látni a virágokat. Mindezt élvezem. Szóval azt hiszem, ezért vagyok még mindig itt – részletezte állapotáról Liene.

Nem sokkal később Liene, férje és kisfiuk, Noah VIP-látogatáson vehetett részt a bedfordshire-i ZSL Whipsnade állatkertben.

- Ez egy nagyszerű élmény volt! Nagyon jól éreztük magunkat. Noah el volt ragadtatva, amikor meglátta ezeket a nagy állatokat, annyira boldog volt. A zsiráfokat megetette egy nagy fűzfaággal. Szinte tülekedett a zsiráffal, ahogy az rángatta a hatalmas ágat. Annyira vicces volt. Noé imádja az elefántokat. Ők a kedvenc állatai. Annyira izgatott volt, hogy láthatta őket. Jó volt látni az izgalmát, amikor meglátta az újszülött elefántot, és látni, hogy milyen boldog volt. Nagyon szép nap volt. Nagyon hálás vagyok a hospice-nak, hogy megszervezték nekünk ezt a napot – mesélte könnyeivel küzdve Liene.

Liene másik utolsó kívánsága, hogy adományokat gyűjtsön, hogy más emberek is részesülhessenek ugyanabból a gondoskodásból és támogatásból, amelyet a hospiceházban kapott.

(VIA)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek