Spórolás

Az Aldi üzletvezetője kitálalt a leértékelt termékekről

B.

Létrehozva: 2024.08.09.

A piros matricás termékekről beszélt az Aldi dolgozója.

Az Aldi egyik üzletvezetője válaszolt a leggyakrabban feltett kérdéseket a szupermarkettel kapcsolatban – többek között arra is, hogy miért olyan olcsók az árak. Ricardo Sealey, aki a warwickshire-i Nuneaton üzletében dolgozik beszélt a piros matricás termékekről és arról is, hogy miért néz ki minden Aldi ugyanúgy - írja a Mirror.

aldi
Az Aldi egyik üzletvezetője válaszolt a leggyakrabban feltett kérdéseket a szupermarkettel kapcsolatban Fotó: Unsplash

Miért néz ki minden Aldi ugyanúgy?

– Ha besétálsz egy másik Aldi üzletbe, déjà vu érzése lehet, de ennek valójában okos oka van. Az Aldi üzleteket kifejezetten arra tervezték, hogy a lehető leggyorsabban és legolcsóbban működhessenek. Kisebb üzletelrendezés, mint a hagyományos szupermarketeknél. Ennek célja az üzemeltetési költségek csökkentése és a kevesebb folyosó használata, hogy a legtöbbet hozhassanak ki egy üzletből. Azt is szeretnénk biztosítani, hogy minden vásárló számára egységes vásárlási élményt nyújtsunk, ezért minden üzlet szándékosan hasonló elrendezést követ, ami azt jelenti, hogy a vásárlók például mindig megtalálják az ismerős részleget, amikor belépnek.

Miért olyan alacsonyak az árak?

– Az Aldi sokféleképpen tartja alacsonyan az árakat a vásárlók számára, a speciálisan kialakított üzletektől a hatékony csapatokig. Ennek egyik legfigyelemreméltóbb módja azonban a gondosan kiválasztott termékcsaládunk. A termékek körülbelül 95%-a saját márkás, ami azt jelenti, hogy az Aldi a gyártástól a kiszállításig mindent vezérelhet. Körülbelül 2000 termékből álló, fókuszált alapkínálatunk azt jelenti, hogy a legjobb minőségű termékeket kínálhatjuk nagy mennyiségben értékesítve, így méretgazdaságosságot teremtve, ami segít visszatenni az emberek zsebébe a pénzt.

Mire valók a piros matricák?

– Bár a vásárlók tudják, hogy az alacsony árakért keresik fel az Aldit a mindennapi árucikkekért, sokan nem veszik észre, hogy ha véletlenül piros matricát látnak, még több akciós ajánlat is elérhető. Az összes üzletben megjelölik a romlandó termékeket. 75%-kal az utolsó napon, beleértve a kenyeret, a húst és a termékeket, míg a sérült csomagolsú termékek, például a rizs, a gabonafélék és a konzervek 30%-kal olcsóbbak. Eltérően a többi élelmiszerbolttól, a mi piros matricás termékeink nincsenek egybegyűjtve, hanem megtalálhatók az egész üzletben.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek