Gyász

Anyukája nem tudta felkelteni a 13 éves influenzás lányt, miután az orvosok elküldték

K. C.

Létrehozva: 2024.08.21.

Álmában hunyt el az iskolás lány, aki influenzától szenvedett.

Egy iskolás lány életét vesztette néhány nappal azután, hogy az orvosok influenzával hazaküldték a kórházból. Sharney Lee Mitchellt augusztus 12-én vitték szülei orvoshoz, miután influenzaszerű tünetek kínozták.

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A 13 éves lányt pozitívnak bizonyult az A típusú influenzára, és éjszakára bent tartották. Csakhogy másnap haza küldték, annak ellenére, hogy még mindig fájdalmai voltak. Öt nappal később a szülei az ausztráliai Perthben lévő családi házukban találtak rá az ágyában. Sharney nem reagált semmire, addigra már nem élt. Bár a mentősök megpróbálták újraéleszteni, nem tudták megmenteni.

Összetört szívű családjának fogalma sincs, hogyan romlott az állapota ilyen gyorsan, miután kiengedték a kórházból. Most válaszokat követelnek.

A kórház képviselője elmondta, hogy Sharney-t azért engedték el, mert nem volt láza, és a mellkasröntgenje is normális volt az elbocsátásakor. A hatóságok a boncolás eredményére várnak, hogy megállapítsák Sharney halálának pontos okát.

Az influenza légúti megbetegedés, fő tünetek közé tartozik a láz, köhögés, fejfájás, izom- és ízületi fájdalom, torokfájás, orrfolyás és általános rossz közérzet. Ez ugyan kellemetlen lehet, de a legtöbb ember körülbelül egy héten belül felépül.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek