Fájdalom

Árpád hídi tragédia: két országban helyezik örök nyugalomra a tragikus sorsú szerelmespárt

Létrehozva: 2024.08.08.

Mónikát és Ervint két különböző országban temetik el.

Úgy tudni, hogy rengeteg ember érkezett arra a szívszorító búcsúztatóra, ahol a családtagok, barátok és ismerősök köszöntek el a július 3-i, Árpád hídi tragédia két vétlen áldozatától, Sz. Mónikától és dr. B. Ervintől

gyertya, gyász, tragédia, halál
Mónikát és Ervint két különböző országban helyezik örök nyugalomra Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A tragikus sorsú szerelmespár búcsúztatóját múlt hét pénteken (augusztus 2.) tartották Budapesten, egy VIII. kerületi templomban, ahol mind a két fiataltól elköszönhettek a gyászolók. A két család ugyanis úgy döntött, hogy az emlékük megőrzéséről közösen gondoskodnak.

- Haláluk nagy veszteség családjaik, szakmájuk, közösségeik számára egyaránt. Búcsúztatásukról, temetésükről és emlékük méltó megőrzéséről a két család közösen gondoskodik - írta Mónika és Ervin rokonsága, akik azt kérték minden gyászolótól: ne vigyenek koszorút, csupán egy szál hófehér virágot. Az összetört családok meghatottan mondtak most köszönetet az emberseregnek, akik mind azért érkeztek, hogy leróják kegyeletüket a pár előtt.

Hálásak vagyunk minden családtagnak, barátnak, ismerősnek, jóakaratú embernek, aki Mónika és Ervin budapesti búcsúztatásán részt vett, virágot hozott, róluk megemlékezett, a család gyászában osztozott

 - írták.

Mónikát és Ervint Kéménden és Ditrón temetik el Fotó: Facebook

A temetéseket azonban két különböző országban tartják meg, ugyanis míg Mónika a szlovákiai Felvidéken született, addig Ervin Erdélyben. 

A 32 éves nőt ezért születési helyén, Kéménden helyezik örök nyugalomra pénteken (augusztus 9.), míg szerelmét, Ervint, alig több mint egy hét múlva (augusztus 17.) Ditrón. Azonban a családok gondoskodnak arról, hogyha nem is egy helyen temetik el Mónikát és Ervint, de közösen emlékezzenek meg róluk mind a két alkalommal.

- A szertartás keretében vőlegényéről, Ervinről is megemlékezünk - áll Mónika gyászjelentésében, míg Ervinében ezt lehet olvasni: 

- A szertartás keretében menyasszonyáról Mónikáról is megemlékezünk - írták. 

Ismeretes, július 3-án a 43 éves B. Roland először elrabolt egy taxit, majd azzal szemből hajtott fel az Árpád hídra. A kocsival először egy Hyundainak ment neki, majd tovább száguldott, végül a híd közepe felé totálkárosra tört egy taxit és egy Suzukit. A taxiban négy ember megsérült, míg a Suzukiban ülő vétlen pár, Mónika és Ervin azonnal elhunytak, ahogyan az ámokfutó is. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek