Gyász

Egyetlen kérdést tett fel az apa, miután megtudta: kislánya miatta halt meg

B. V.

Létrehozva: 2024.08.13.

A férfi teljesen összetört, amint rájött, mit tett. A gyermeknek esélye sem volt a túlélésre a 42 fokosra felmelegedett autóban.

Nemzetközi szinten is hatalmas botrányt kavart annak az arizonai Christopher Scholtesnek a tette, aki teljesen megfeledkezett a lányáról az idei nyár egyik legforróbb napján, és a kocsiban hagyta őt, míg ő videójátékozott. A hírek szerint a kétéves gyermeket az apja azért hagyta a forró járműben, mert a kislány békésen aludt, és nem akarta felkelteni őt, miután hazaértek a bevásárlásból. A kis Parkernek végül esélye sem volt a túlélésre, miután órákra magára maradt az időközben 42 fokra felmelegedett kocsiban. Halála miatt azonnal nyomozást indítottak, a 37 éves apát pedig le is tartóztatták, noha végig tagadta a bűnösségét. Ráadásul a napokban úgy döntöttek a hatóságok, hogy súlyosabb váddal, gyilkossággal kell szembenéznie a férfinek.

Parkernek esélye sem volt a túlélésre 

A háromgyermekes családapa elfogásáról készített testkamerás felvételek most kerültek nyilvánosságra. Ezeken jól látható, ahogy Christopher térdre esik azok után, hogy felfogta, mi is történt. Végül talpra állították, ám miközben kattant a bilincs, a következő kérdést tette fel az őt őrizetbe vevő rendőrnek:

A kisbabám temetésére azért elengednek majd? 

A férfival közölték: azt majd a bíróság dönti el. Ekkor jelent meg a felesége, Erika is a videón, aki csókkal búcsúzott el a férjétől, majd azt mondogatta neki, mennyire szereti őt:

Chris, ne aggódj, itt vagyok, mindenről gondoskodom

– mondogatta a férfinak.

(Via)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek