Megható

„Az volt a cél, hogy értéket adjak neki” - csodás élményt szerzett Tímea súlyos beteg kisfiának, Levinek

H. Á.

Létrehozva: 2024.08.05.

A kisfiú születésekor agyvérzést kapott.

A Bors korábban többször beszámolt annak a Móricz Leventének a történetéről, aki születésekor kapott agyvérzést, mely tragédia nyomait azóta is magán viseli. Édesanyja, Hegedűs Tímea minden tőle tehetőt megtesz azért, hogy Levi a lehető legteljesebb életet élhesse. Éppen ezért nemrég Erdélybe utaztak el.

Hegedűs Tímea és fia, az állítógépre váró Móricz Levente (állítógépes Levi), egy közeli barátjuknak köszönhetően Erdélyben jártak.
Tímea egy közeli barátja segítségével tudta elvinni Levit Erdélybe Fotó: Olvasói fotó

Egy nagyon kedves barátomnak, volt munkatársamnak köszönhettük, hogy kijuthattunk Erdélybe

- mesélte el a Borsnak Tímea, akinek még az év elején romlott el az autója, mely több kellemetlenséget is okozott nekik. Barátjával is hasonló esett meg, de Tímea autóját előbb javították meg, így azzal együtt, közösen tudtak kimenni.

Erdélybe utaztunk, ahol öt csodálatos napot töltöttünk. Minden pillanatban erőt és szeretetet éreztünk. Mindenki nagyon kedves, megértő és segítőkész volt. A célom pedig az volt ezzel, hogy értéket adjak Levinek, és ma már biztos vagyok benne, hogy sikerült

- osztotta meg lapunkkal a kitartó édesanya, aki amikor csak fia egészsége engedi, igyekszik élményekkel gazdagítani a mindennapjait, hogy a lehető legnagyobb mértékben olyan életet élhessen, mint egy teljesen átlagos gyerek, még akkor is, ha ez időnként nehéz.

Hegedűs Tímea és fia, az állítógépre váró Móricz Levente (állítógépes Levi), egy közeli barátjuknak köszönhetően Erdélyben jártak.
Tímea igyekszik minél több élménnyel gazdagítani Levi mindennapjait Fotó: Olvasói fotó

Sok élményt gyűjtöttek

- Az ott megismert emberek és családok felejthetetlen élményt nyújtottak számunkra, de a Szent Anna-tónál töltött idő is különleges volt - emlékezett vissza Tímea, akinek az egyik helyi pap a következőt mondta:

Nagyon nehéz lehet, de én hiszek benned!

Hegedűs Tímea és fia, az állítógépre váró Móricz Levente (állítógépes Levi), egy közeli barátjuknak köszönhetően Erdélyben jártak.
Tímea és Levi a Szent Anna-tóhoz is eljuthatott Fotó: Olvasói fotó

Egy átlagos embernek lehet ezek kis dolgok, de Tímeáék számára nagyon nagy élmény volt, hogy végre eljuthattak Erdélybe.

- Még most is elérzékenyülök attól, hogy ki tudtunk menni és ilyen szép helyeket nézhettünk meg. Bár ez az év már az elején tele volt kihívásokkal, de minden nehézség ellenére haladunk előre, mert hiszek abban, hogy Levi minden pillanata értékes és különleges.

Speciális eszközökre van szüksége

- Tavaly indítottuk el ezt az egészet azzal az állítógéppel és azóta is alig haladt valamit az ügy, pedig a sérve és a légcsöve miatt nagy szükség lenne rá Levinek - emlékeztetett az édesanya, akinek fia Levi olyan székben kellene, hogy üljön, ami megfelelően alátámasztja a végtagjait és megtartja testét, hogy kényelmesen tölthesse napjait és ne legyenek fájdalmai.

"Nem szeretek panaszkodni, mert hiszem, hogy minden kihívás egyben lehetőség is. Levi betegsége sajnálatos tény, az állapota változik, és mindig hinnem kell a jobb jövőben"

- mondta Levi édesanyja, aki éppen ezért szinte alig csinált képeket erdélyi útjuk során, mivel minden pillanatot igyekeznek megélni, amennyire csak lehet.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek