Tragédia

Azt mondta édesanyjának, rosszul érzi magát, ezért ledől kicsit: álmában halt meg a 13 éves lány

P. E.

Létrehozva: 2024.08.15.

A testvére próbálta ébresztgetni a 13 éves lányt.

Egy tragikus részletet osztottak meg egy „vicces és pezsgő” tinédzser utolsó óráiról, akit családja holtan talált az ágyában.

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: @Pexels

Bethany Tricia Brown (13) 2024. március 20-án reggel váratlanul meghalt, miután gyomorbajjal ágyba feküdt. A mentőket a kelet-lancashire- i Skelmersdale-ben lévő családi házba hívták, miután nővére, Victoria (29) hiába keltegette, a lány nem reagált semmire.

A tinédzser a paplan alá bújt, hüvelykujja az ajkán nyugodott, mintha szopta volna. A halála előtti napokban Bethany kimaradt az iskolából, mert rossz közérzetről panaszkodott, és hányt. Március 19-én, kedden Victoria hazalátogatott, Bethany pedig a konyhában vacsorázott.

Hajnali 2-kor a 13 éves lány bement anyja, Phillipa szobájába, és azt mondta: "Anya, nagyon rosszul vagyok". Phillipa megkérdezte, akar-e vele aludni, de Bethany inkább visszament a saját ágyába.

Amikor Victoria másnap reggel visszatért, hogy Phillipával vásárolni menjen, elment megnézni Bethanyt, aki még mindig az ágyban feküdt. Bethany nem reagált, Victoria pedig azonnal hívta a mentőket. Phillipa fájdalomcsillapító gyógyszerét tartalmazó buborékcsomagolásokat találtak Bethany ágya mellett. A toxikológiai jelentések később megerősítették, hogy Bethany a vényköteles gyógyszerek együttes hatása miatt halt meg.

Simon Long halottkém azt mondta, nem lehetnek biztosak abban, mi volt Bethany szándéka, amikor bevette a tablettákat, mert a telefonján semmi sem utalt arra, hogy kárt akart volna okozni magának.

A 29 éves nővére, Victoria a tragédia után így nyilatkozott: "Ő más volt, mint a legtöbb gyerek, nagyon-nagyon-nagyon fiatal volt. Nagyon fiatal volt a korához képest. Hamar elkalandoztak a gondolatai, nem igazán értette, hogyan működik a legtöbb dolog, a saját kis buborékában élt, és ez csodálatos volt."

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek