LUXUSJACHT

Befejezték a holttestek utáni kutatást a szicíliai partoknál elsüllyedt luxusjachtban

WB

Létrehozva: 2024.08.23.

Megtalálták a búvárok pénteken az utolsóként keresett holttestet a szicíliai partoknál elsüllyedt Bayesian luxusjacht belsejében, ezzel befejeződött a szerencsétlenség áldozatai utáni kutatás.

   A búvárok jelenleg azon dolgoznak, hogy a felszínre hozzák a holttestet - idézte a hatóságokat az ANSA olasz hírügynökség.
    Bár a testet még nem azonosították, korábbi hivatalos közlések szerint már csak Mike Lynch brit nagyvállalkozó lányát, a 18 éves Hannah Lynchet keresték a hétfői hajóbaleset eltűntjei közül.
    Hannah Lynch nemrégiben nyert felvételt az Oxfordi Egyetemre. Édesanyja, Angela Bacares még időben el tudott menekülni a viharban felborult jachtról.

hajó tengeri hajó fedélzet tenger
Fotó: Fotó: Pexels.com


    A hétfői baleset óta hat ember, köztük Mike Lynch holttestét találták meg és szállították a partra a tűzoltóság búvárai.
    Mike Lynch holttestét csütörtökön azonosították is. Jonathan Bloomernek, a Morgan Stanley elnökének, a feleségének, Judynak, valamint Chris Morvillo ügyvédnek és feleségének, Neda Morvillónak a holttestét szerdán hozták a felszínre.
    A jacht szakácsának, Recaldo Thomasnak a holttestét már a baleset napján, hétfőn megtalálták.
   

 A brit zászló alatt közlekedő, 56 méteres Bayesian luxusjacht augusztus 19-én este süllyedt el viharban Porticello kikötőjénél, a szicíliai partoktól egy kilométerre. A polgári védelem közlése szerint egy víztölcsérnek nevezett, tornádóhoz hasonló időjárási jelenség boríthatta fel a hajót, amely aztán gyorsan a mélybe süllyedt.


 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek