Eltűnt

Biciklizni ment a 17 éves Lilla, de nyomtalanul eltűnt: édesapja kétségbeesve keresi

Bors

Létrehozva: 2024.08.04.

A lány Ausztriában tűnt el, rengetegen keresik.

Még 18 éves sincs az a lány, aki egy csütörtöki (augusztus 1.) bringázás után tűnt el nyomtalanul. Lilla és családja mindössze két hónapja költözött Ausztriába, a tini viszont még nem beszéli a nyelvet. Eltűnése napján Ebelsbergből indult neki a kerékpárral délután fél három környékén, azóta viszont semmit nem hallottak felőle.

sziréna
Tibor a rendőrséget is értesítette lánya eltűnéséről (Képünk illusztráció) Fotó: Unsplash

Lilla édesapja halálra rémült, mivel lányára soha nem volt jellemző az, hogy megszökjön vagy éppenséggel szó nélkül lelépjen otthonról. A szülő azonnal keresni kezdte Lillát, még a helyi kórházakat is végig kérdezte, de eredményre nem jutott, lányáról azóta sem hallott.

A néhány százezer lakosú osztrák Linz városából eltűnt lány a róla szóló bejegyzés szerint – melyet rengeteg magyar és külföldi Facebook-csoportban megosztottak már – közel 20 nap múlva lesz 18 éves. Úgy tudjuk, hogy fehér pólóban, szürke testhezálló nadrágban látták utoljára. A bejegyzés szövege szerint Lilla édesapja Tibor a rendőrséget is értesítette a lány eltűnéséről.

Ha valaki látta vagy tud róla bármilyen bővebb információt, azonnal értesítse a helyi rendőrséget vagy szóljon Lillának, hogy legalább azt jelezze a családjának, hogy épségben van – olvasható a segítségkérő üzenetben, melyben egy osztrák telefonszám is szerepel. 

Mivel Lilla nemsokára 18 éves lesz, egyelőre azonban kiskorú, az ITT LÁTHATÓ bejegyzésen keresztül nézhetsz meg egy róla készült képet, mely azóta bejárta az internetet.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek